Deze aanbieding is helaas niet meer beschikbaar
Bekijk de andere Duinrell deals
Bij aankoop van 1 of 2 actieproducten (vanaf €3,74) een gratis ticket twv 35 voor een pretpark

Bij aankoop van 1 of 2 actieproducten (vanaf €3,74) een gratis ticket twv 35 voor een pretpark

Geldig t/m: 03-05-21 23:59
Geldig t/m: 03-05-21 23:59

Koop vanaf dinsdag 27 april bij Kruidvat 1 of 2 actieproducten en ontvang een activatiecode voor een gratis ticket voor een pretpark, o.a. Duinrell en Slagharen 

De actieproducten (van Always, Ambi Pur, Aussie, Gillette, Fixodent, Jolly, Head & Shoulders, Oral-B*, Swiffer en Venus) dienen minimaal 4 euro (voor eventuele korting) te zijn zodat je deze kunt activeren!

Zag namelijk dat het niet werkt op 1 Always voor 2,59 euro maar wel bij 2 stuks en het werkte wel dus bij de gillette scheermesjes van 10 stuks, dan betaal je 3,74 euro ( volgens mij goedkoopste optie )

De deelnemende attractieparken zijn (Archeon, Avonturenboerderij Molenwaard,  Drievliet, Duinrell (exclusief Tikibad), Madurodam, Neeltje Jans, Slagharen (exclusief Aqua  Mexicana en Black Hill Ranger Path)).

De actie loopt van 26 april t/m 9 mei 2021. Je kunt jouw activatiecode t/m 6 juni 2021 hieronder invullen. Vergeet niet om na het verzilveren een reservering voor een dag of tijdsslot te maken op de website van het door jou park.

Zie ook >> https://www.kruidvat.nl/pretparkactie 

Voorwaarden >> https://www.kruidvat.nl/medias/Actievoorwaarden-pretparkactie-202117.pdf

Toevoeging

Bij aankoop van King C. Gillette Double Edge Razor Navulmesjes  ontvang je ook nog eens 25% Extra korting en betaal je nog maar 3,74 euro voor een ticket (en heb je 10 navulmesjes).

Zie:


Verlopen

Deal score: 2562

Logo Kruidvat

SpyDeals tips voor Kruidvat

Online bestellen gaat vanaf 15 euro.
Verzending is gratis vanaf 50 euro, anders is online bestellen en afhalen in de winkels ook gratis.


Blijf op de hoogte van de allerbeste deals

Ben je een koopjesjager? Deel de beste deals met de community en ontvang als eerste de beste deals, kortingscodes en gratis producten in je mailbox!