Deze aanbieding is helaas niet meer beschikbaar
Bekijk de andere Wonen, huishouden & tuin deals

Extra koopavond Kruidvat woensdag 20 maart

Geldig t/m: 21-03-24 23:59
Geldig t/m: 21-03-24 23:59

Op woensdag 20 maart is er weer een extra koopavond van 18.00 tot 24.00 uur, alleen online, bij Kruidvat via deze link (werkt nu nog niet!!)

Je ontvangt dan 20% korting op 2 producten naar keuze (voordeelkaart houders ontvangen nog eens 20% extra op 1 product naar keuze)

Ook geldig op de sale producten, zoals:




Toevoeging

Voorwaarden 20% kortingsbonnen:
De bonnen zijn één keer te gebruiken.
De 20% extra korting wordt berekend over het duurste product en geldt niet op de speciale goedkoopavondacties, Lego, Playmobil, zuigelingenvoeding 0-6 maanden, Kruidvat wegwerp mondkapjes, geneesmiddelen, boeken, Instax, opwaardeer-, cadeau- en tegoedkaarten, iTunes, vouchers en ticketdeals (inclusief artikelen die d.m.v. een code worden besteld en door een externe partner worden geleverd), loterijproducten, postzegels en alle artikelen van de Kruidvat fotoservice. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden.


 *De korting is 1 x online te gebruiken. Alleen met een geactiveerde kaart. De 20% korting wordt berekend over het duurste product en geldt niet op de speciale goedkoopavondacties, zuigelingenvoeding 0-6 maanden, geneesmiddelen, boeken, Instax, opwaardeer-, cadeau- en tegoedkaarten, ITunes, vouchers en ticketdeals (inclusief artikelen die d.m.v. een code worden besteld en door een externe partij worden geleverd), loterijproducten, postzegels en alle artikelen van de Kruidvat fotoservice.


Verlopen

Deal score: 1310

Logo Kruidvat

SpyDeals tips voor Kruidvat

Online bestellen gaat vanaf 15 euro.
Verzending is gratis vanaf 50 euro, anders is online bestellen en afhalen in de winkels ook gratis.