Deze aanbieding is helaas niet meer beschikbaar
Bekijk de andere Tuin deals
Kwantum kortingsfout waardoor je BIJNA gratis kunt bestellen!

Kwantum kortingsfout waardoor je BIJNA gratis kunt bestellen!

Geldig t/m: 17-08-20 13:49
Geldig t/m: 17-08-20 13:49

Als je je aanmeldt voor de nieuwsbrief van Kwantum ontvang je een kortingscode waarmee je normaal gesproken €5 korting krijgt bij besteding vanaf €25. Echter lijkt er iets mis te zijn met de kortingscode, want:

  • Deze kortingscode werkt ook als je voor minder dan €25 bestelt.
  • Je kunt meerdere codes tegelijkertijd gebruiken (volgens mij maximaal 2).

Hierdoor kun je nu mega veel artikelen BIJNA gratis bestellen. Er moet namelijk wel een bedrag staan anders kun je je bestelling niet afrekenen. 

Met de welbekende puntentruc kun je binnen no-time heel veel kortingscodes aanvragen. Hieronder leg ik even uit hoe die truc werkt:

  1. Stel je hebt een e-mailadres dat [email protected] is. Hiermee meld je je dan aan voor de nieuwsbrief en zo ontvang je een kortingscode.
  2. Wil je je nu nog een keer aanmelden met hetzelfde e-mailadres? Gebruik dan [email protected]. De e-mails komen dan in dezelfde inbox terecht, maar Kwantum ziet dit als een nieuwe nieuwsbriefaanmelding en je ontvangt dus opnieuw een kortingscode! 
  3. Je kunt de punt blijven verschuiven en dus steeds nieuwe kortingscodes krijgen!

Je kunt je bestelling trouwens gratis afhalen in een Kwantum vestiging!

Om de kortingscodes optimaal te benutten kun je er het beste twee tegelijk gebruiken en voor net iets meer dan 10 euro bestellen. 

Voorbeelden:





Verlopen

Deal score: 804