Deze aanbieding is meer dan 2 weken geleden geplaatst en is mogelijk niet langer beschikbaar
Hyundai Draadloze stofzuiger, Nergens goedkoper icm de kortingscode MARLI10

Hyundai Draadloze stofzuiger, Nergens goedkoper icm de kortingscode MARLI10


Zorg ervoor dat je bij het invullen van je gegevens de kortingscode MARLI10 gebruikt voor 10% extra korting! 

Schoonmaken een vervelende klusje? Met deze 9 in 1 stofzuiger van Hyundai heb je het huishouden zo bevrijd van hardnekkig vuil.

Je kiest voor elke klus de perfecte setting om het stofzuigen extra makkelijk en plezierig te maken. Bovendien krijg je ook nog eens handige accessoires er bij.

De Hyundai 9 in 1 steelstofzuiger is een stofzuiger zoals we de oudere variant niet kennen. De stofzuiger is licht in gewicht en dus is het makkelijk om deze stofzuiger van kamer naar kamer te verplaatsen.

De stofzuiger bevat geen achterstuk zoals de oude varianten maar een klein stofreservoir waar het stof in belandt. De stofzuiger ligt lekker in de hand en daardoor is het gemakkelijk om bijvoorbeeld onder de bank of achter de kast te komen met deze stofzuiger. Deze draadloze stofzuiger heeft met krachtige accu en efficiënte zuigkracht een gebruiksduur van wel 28 minuten.

Op de ecologische stand gaat de stofzuiger tot 28 minuten mee, op de turbo stand kan je de stofzuiger tot 23 minuten gebruiken. Ingebouwde LED verlichting Aan de voorkant van de vloerborstel zitten 5 sterke LED lampjes gemonteerd voor optimaal schoonmaakgemak.

De steel van de stofzuiger is makkelijk te verstellen, op deze manier ervaar je geen problemen in verband met de lengte van de stang. Het kopstuk van de stofzuiger is ook te verstellen en wanneer je deze eraf haalt beschik je over een zuigstuk waarmee je erg gemakkelijk kruimels van de vloer kan zuigen. Je kunt ook de gehele steel eraf halen en er een stofborstel op plaatsen.

Uitwasbare opvangbak dus: Nooit meer stofzuigerzakken kopen!

Met een ingebouwde opvangbak die ook nog is heel makkelijk te legen is wordt stofzuigen echt een plezier. De opvangbak heeft een grote inhoud van 0,6 liter, waardoor hij ook geschikt is voor grotere ruimtes. De opvangbak is makkelijk schoon te maken nadat de klus geklaard is.

 

De voordelen op een rijtje:

  • Lichtgewicht
  • Geen stofzuigerzakken nodig!
  • Een ECO en een Turbo stand
  • 5 LEDS zodat je al het vuil duidelijk ziet liggen
  • Inclusief accessoires

Toevoeging

Deal score: 21


Blijf op de hoogte van de allerbeste deals

Ben je een koopjesjager? Deel de beste deals met de community en ontvang als eerste de beste deals, kortingscodes en gratis producten in je mailbox!