Deze aanbieding is helaas niet meer beschikbaar
Bekijk de andere Boodschappen deals
Goedkope ontbijtjes buiten de deur

Goedkope ontbijtjes buiten de deur

Geldig t/m: 21-10-20 10:53
Geldig t/m: 21-10-20 10:53

Nadat de Ikea de prijzen heeft aangepast hebben we hieronder nog een overizhct van voordelige etentjes die je smorgens kunt afhalen gesorteerd op alfabet.

Bakker Bart

Het ontbijtmenu kost bij elkaar 3,75 euro. Daarvoor krijg je een vers belegd broodje (keuze uit ham of kaas), een kopje koffie of thee, verse jus en een roombotercroissant. Deze basis kun je nog uitbreiden met een beker vers fruit, yoghurt of diverse broodjes.

HEMA

De minimumprijs voor een ontbijt bij HEMA is 2 euro. Voor dat geld mag je vijf items uitkiezen. Het assortiment bestaat onder andere uit een witte of volkoren baguette, roombotercroissants, koffie, thee, sinaasappelsap, een eitje, kaas, jam, tonijnsalade, roomkaas, yoghurt met granola en vers fruit. Voor een klein bedrag breid je je ontbijt uit naar zes of zeven items.

  • Hoe laat: van 8.00 tot 10.00 uur
  • Prijs: variërend van 2 euro tot 2,75 euro
  • Meer informatie

Ikea

Een van de bekenste ontbijtjes die er zijn, het IKEA ontbijt, welke laatst is aangepast. nu bestaat een standaard onbtijg uit een kop koffie/thee, een croissant, een wit of bruin broodje, twee stuks beleg en margarine. Het eitje dat er altijd bij zat, kun je nu voor €0,30 toevoegen en een stukje fruit kost je €0,50 extra. Liever aan de zuivel? Voor €1,50 krijg je een beker yoghurt. Jam kost je twintig cent en een muffin kost je anderhalve euro.

  • Hoe laat: van 8.00 tot 10.00 uur
  • Prijs: variërend van 2 euro tot 2,75 euro
  • Meer informatie

Intratuin

De grotere filialen van tuincentrum Intratuin hebben ook een restaurant of een tuincafé waar je tussen de planten en het tuinmeubilair koffie en thee kunt drinken. Hier kun je ook ontbijten. Voor 2,95 euro krijg je een pistolet, een gekookt eitje, ham, kaas, jam en een kop koffie of thee.

La Place

De ontbijtdeal van zelfbedieningsrestaurant La Place is iets aan de prijzige kant in vergelijking met de andere ontbijtjes, maar het assortiment is dan ook luxueuzer. Voor de prijs van 4,75 euro krijg je een kop koffie of thee, een glas versgeperste jus d'orange en kun je daarnaast zes producten van het ontbijtbuffet kiezen. Het buffet bestaat uit verse croissants, broodjes, fruit, gebakken of gekookte eieren, kaas ham en jam. Let op: in de vestigingen op vliegvelden, NS-stations, attractieparken en concerthallen kun je geen ontbijt krijgen.

McDonalds

Bij Mac Donalds kun je ook kiezen voor een ontbijt deal, de prijzen zijn hier verschillend per filiaal van dit concern. Normaal gesproken bestaat een ontbijt uit. Het ontbijt menu bestaat uit een McMuffin Bacon & Egg, Croissant, Warme drank naar keuze en Tropicana Appelsap of Vers Sinaasappelsap.

Subway

Ook bij de broodjeszaak Subway kun je terecht voor een ontbijt, hier is net als de mac donalds de prijzen iets anders. Bekijk dus even oper filiaal wat de prijzen zijn.


Verlopen

Deal score: 1334