Deze aanbieding is helaas niet meer beschikbaar
Bekijk de andere Krups koffiemachine deals
KRUPS Nespresso XN1101 Essenza Mini Wit voor €69 bij de Mediamarkt

KRUPS Nespresso XN1101 Essenza Mini Wit voor €69 bij de Mediamarkt

Geldig t/m: 30-01-23 15:27
Geldig t/m: 30-01-23 15:27

De fraaie Krups Nespresso Essenza Mini XN1108 Zwart bezorgt je een onberispelijke espresso- en lungo-ervaring. Dankzij het compacte en moderne design is er altijd wel een plek waar deze mooie Nespresso-machine tot zijn recht komt. De nieuwste Essenza-serie van Nespresso is kleiner dan ooit en zeer gebruiksvriendelijk. Dankzij de 2 programma’s van de Nespresso Essenza Mini maak je in slechts een paar handelingen een heerlijke espresso of lungo. De koffiestroom van de XN1108 stopt automatisch waardoor er steevast een espresso van 40ml of een lungo van 110ml wordt klaargemaakt. Je hebt ook de mogelijkheid om de programma’s aan te passen en zo je koffie naar eigen wens samen te stellen. Verder is de machine in 25 seconden warm en dus klaar om koffie te zetten.

Eersteklas koffie

In combinatie met de originele Nespresso capsules bereidt deze Nespresso-machine espresso’s en lungo’s van een hoogwaardige kwaliteit. De druk van 19 bar zorgt ervoor dat de koffie goed word aangedrukt. Hierdoor worden alle aroma’s door het water opgenomen en is je kop koffie krachtig van smaak. Nespresso laat met deze Essenza Mini XN1108 zien dat je met een kleine machine grootse koffie kunt zetten.

Energiezuinig

De Krups Nespresso Essenza Mini beschikt over een energiebesparende functie. Deze functie schakelt zich na 3 minuten in om het energieverbruik te verlagen. Ook schakelt de machine zich na 9 minuten automatisch uit zodat onnodig energieverbruik wordt voorkomen. Je hebt de mogelijkheid om dei tijd te verlengen naar 30 minuten.

Toevoeging

Prijs elders: €82,99


Verlopen

Deal score: 261

Logo MediaMarkt

SpyDeals tips voor MediaMarkt

Als MediaMarkt Club-lid betaal je nooit verzendkosten op je bestelling bij Mediamarkt.
Meld je gratis aan als lid en bespaar €2,99 aan verzendkosten.

Betaalmogelijkheden
- PayPal
- Creditcard (Visa, Mastercard en American Express)
- iDEAL
- Betalen bij ophalen
- Achteraf betalen (Klarna)
- Cadeaukaart (e-voucher)
- Betalen in termijnen (Santander)

Verzending en retourneren:
- Gratis bezorging voor MediaMarkt-Clubleden (anders €2,99)
- Gratis ophalen in de winkel
- Gratis retourneren binnen 30 dagen