Deze aanbieding is helaas niet meer beschikbaar
Bekijk de andere Cashbacks deals
Probeer gratis Maggi soep dmv cashback

Probeer gratis Maggi soep dmv cashback

Geldig t/m: 30-01-23 15:08
Geldig t/m: 30-01-23 15:08

Probeer gratis Maggi soep verkrijgbaar in de smaken Tomaten, Tomaat-Paprika, Champignon en Erwten, te koop bij Plus, Jan Linders, Deen, Hoogvliet, Dekamarkt, COOP, Boni en BOON.

Voorwaarden:

Algemeen

  • Deze actievoorwaarden (“Actievoorwaarden”) zijn opgesteld door Nestlé Nederland B.V. Stroombaan 14, 1181 VX Amstelveen (“Nestlé”) en zijn van toepassing op de actie “MAGGI Soep in zak cashback actie” (“Actie”). De Actievoorwaarden zijn te verkrijgen bij Nestlé Nederland Consumentenservice en zijn tevens te raadplegen op https://www.nestlepromoties.nl/promotie/soepinzak (“Actiesite”).
  • Tijdens de actieperiode, na een volledig ingevulde Actiesite en na acceptatie van de Actievoorwaarden, heeft de deelnemer (“Deelnemer”) met een aankoopbon van een MAGGI Soep in Zak Tomaten, Champignon, Tomaat-Paprika of Erwten (“Actieproduct”) recht op uitbetaling van het retourbedrag. Het retourbedrag is maximaal €2,89. Let wel, er zijn een beperkt aantal cashbacks beschikbaar, Op=Op.
  • De actie betreft maximaal één deelnemend actieproduct per persoon, gekocht in een deelnemende winkel in Nederland. Er kan per kassabon, per rekeningnummer en per persoon maar 1 keer gebruik worden gemaakt van deze geld-terug-actie.
  • De actie mag in combinatie met andere kortingsacties of aanbiedingen gebruikt worden mits de korting zichtbaar is op de ingestuurde kassabon.

Verlopen

Deal score: 430