Deze aanbieding is helaas niet meer beschikbaar
Bekijk de andere Dagje uit deals

Eenmalige kortingscode voor een NS-Meereisretour voor €8,95

€8,95 €35,30
Geldig t/m: 25-02-24 23:59
Geldig t/m: 25-02-24 23:59

Lekker samen een dagje uit, naar een fijne stad, wandelen of die vriend of vriendin bezoeken. Met je NS-abonnement en een Meereisretour voor maar € 8,95 (ipv €35,30) is dat dagje uit extra voordelig! Je kunt het voordelige Meereisretour gebruiken tot en met 25 februari 2024.

NS-meereisretour is geldig binnen de dal-uren (maa-vrij tussen 9 en 16.00 of na 18.30 uur). Meereizen in de daluren, in dezelfde klasse en op het traject met iemand van 12 jaar of ouder, en het bezit van een geldig vervoerbewijs.

Het is met een meereisretour niet toegestaan om in de spits te reizen, ook niet wanneer de reis vóór de spits is begonnen, tenzij er sprake is van een vertraging.

Zo bestel je het Meereisretour:
- Klik op www.ns.nl/producten/s/240208002 en vul de reisdatum, begin- en eindstation en gegevens in.
- Kies 'In winkelwagen'. 
- Je kunt nu je gegevens controleren, en de kortingscode invoeren. Dan verandert de prijs van € 35,30 in € 8,95 en kun je met iDEAL betalen.
- Je kunt het e-ticket direct downloaden of uitprinten op je persoonlijke pagina of laden in de NS-app.
- Ook ontvang je van ons een bevestigingsmail met een verwijzing naar je persoonlijke pagina, zodat je je e-ticket ook op een later moment kunt printen of laden in de NS-app. Let op: de bevestiging is niet het vervoerbewijs.  
- Laad het e-ticket op je mobiele telefoon in de NS-app voordat je op reis gaat. Printen kan natuurlijk ook.

Dit zijn de actievoorwaarden NS Meereisretour:
- De couponcode kan tot en met 25 februari 2024 worden verzilverd en gebruikt. 
- Het Meereisretour is geldig vanaf elk treinstation in Nederland naar elk treinstation in Nederland en weer terug (retour). Bij bestelling vul je het gewenste vertrek- en bestemmingsstation in. Deze stations dienen gelijk te zijn aan de vertrek- en bestemmingsstations van degene met wie meegereisd wordt. Let op: degene met wie meegereisd wordt moet een geldig NS-abonnement hebben.  
- De code is niet voor andere producten of diensten of geld inwisselbaar.
- Het Meereisretour is alleen geldig in de daluren: maandag t/m vrijdag tussen 9.00 - 16.00 uur en tussen 18.30 - 6.30 uur en in de weekenden en op officiële feestdagen de hele dag. 
- Het is met een Meereisretour niet toegestaan om in de spits te reizen, ook niet wanneer de reis vóór de spits is begonnen, tenzij er sprake is van een vertraging. 
- Het Meereisretour is geldig in alle binnenlandse treinen van NS en andere treinvervoerders. Voor het reizen met de Intercity direct en de ICE-treinen geldt een toeslagverplichting.
- Niet geldig in Eurostar en Nightjet. 
- Het Meereisretour is alleen als e-ticket verkrijgbaar. De voorwaarden e-ticket zijn van toepassing
- Verzilveren kan op www.ns.nl/producten/s/240208002  


Verlopen

Deal score: 50

Logo NS

SpyDeals tips voor NS

Opzoek naar voordelige treinkaartjes? We hebben een speciale actiepagina voor voordelige treinkaartjes gemaakt met de beste deals van dit moment.