Deze aanbieding is meer dan 2 weken geleden geplaatst en is mogelijk niet langer beschikbaar
Korting tot 60% tijdens reizen in de daluren bij de NS

Korting tot 60% tijdens reizen in de daluren bij de NS


Vanaf vandaag kan je op veel trajecten met korting reizen. Daarvoor is geen abonnement nodig. Enige voorwaarde: koop minimaal één dag van tevoren je kaartje voor een rustige trein. Deze nieuwe kortingstickets zijn een volgende stap van NS om te experimenteren met korting voor rustige treinen. Veel reizigers kunnen hierdoor goedkoper met de trein reizen.

NS PrijsTijd Deal is alleen geldig in de daluren: op doordeweekse dagen tot 6:30 uur, tussen 9:00 en 16:00 uur en na 18:30 uur. In het weekend en op feestdagen zijn E-tickets met NS PrijsTijd Deal de hele dag geldig. Op Koningsdag (27 april) is NS PrijsTijd Deal niet geldig.

Bespaartip: Check de NS Reisplanner op deals. De NS PrijsTijd Deal e-ticket is namelijk de GEHELE DAG in de daluren geldig is.


De hoogte van de korting wordt bepaald door het moment waarop het kaartje gekocht is. Hoe eerder, des te hoger de korting die kan oplopen tot 60%. Alleen treinen die rijden in de daluren komen in aanmerking voor de korting. Bij een volgende stap willen we de korting verder specificeren op basis van de verwachte drukte in de trein. Daardoor kunnen reizigers bijvoorbeeld ook met korting in rustige treinen buiten de daluren reizen.

Vanaf vandaag is het kortingsticket te koop op alle trajecten met voldoende rustige treinen. Meer informatie is te vinden op ns.nl/prijstijddeal.

Deal score: 579

Logo NS

SpyDeals tips voor NS

Opzoek naar voordelige treinkaartjes? We hebben een speciale actiepagina voor voordelige treinkaartjes gemaakt met de beste deals van dit moment.