Deze aanbieding is helaas niet meer beschikbaar
Bekijk de andere Treinkaartjes deals
Tot 60% korting op treinkaartje [Eindhoven <--> Den Haag]

Tot 60% korting op treinkaartje [Eindhoven <--> Den Haag]

Geldig t/m: 03-07-22 23:59
Geldig t/m: 03-07-22 23:59

NS gaatstarten met de optie voor een voordeliger treinkaartje met kortingen oplopend tot 60% korting op traject Eindhoven Centraal-Den Haag Centraal (en alle tussengelegen stations zoals Rotterdam, Delft, Tilburg en Breda).

De pilot loopt tot 3 juli. Daarna nemen we een besluit of NS Voordeel ook op andere trajecten getest gaat worden. 

Tekst:

“Onze reizigers zijn al gewend dat we korting geven als er gereisd wordt tijdens daluren, maar we gaan nu voor het eerst een korting op maat per treinrit aanbieden”, vertelt Tjalling Smit, binnen de Raad van Bestuur van NS verantwoordelijk voor treinkaartjes en abonnementen. “De pilot met NS Voordeel is dan ook een logische vervolgstap om meer mensen te stimuleren om met de trein te reizen en die tegelijkertijd beter te spreiden over onze treinen. En kijkend naar de huidige brandstofprijzen, biedt dit initiatief mogelijk voor veel reizigers uitkomst om voordelig tussen Den Haag en Eindhoven te reizen."

Spreiding 
Naast het testen van de techniek en het aantrekken van nieuwe reizigers, wil NS met de pilot onderzoeken in hoeverre reizigers door een hoge korting te bieden bereid zijn om een kaartje te kopen voor een specifieke treinrit. Zo worden treinen met veel lege stoelen beter benut en proberen we te drukke treinen te voorkomen. “Neem bijvoorbeeld de Intercity die op maandag om 10:15 uur vertrekt vanuit Eindhoven naar Den Haag waarvan twee derde van de stoelen bezet is. Pak je dezelfde trein, maar twee uur later, dan is slechts een derde van de stoelen bezet. Reizigers die voor deze trein kiezen, kunnen daarom 30 procent korting krijgen”, aldus Smit. 


Verlopen

Deal score: 139

Logo NS

SpyDeals tips voor NS

Opzoek naar voordelige treinkaartjes? We hebben een speciale actiepagina voor voordelige treinkaartjes gemaakt met de beste deals van dit moment.