Deze aanbieding is helaas niet meer beschikbaar
Bekijk de andere Treinkaartjes deals
"hack" goedkopere treinkaartjes voor NS + NMBS ook in spits

"hack" goedkopere treinkaartjes voor NS + NMBS ook in spits

Geldig t/m: 30-01-2023 15:15
Geldig t/m: 30-01-2023 15:15

Aangezien nu met corona weinig kaartjes in de aanbieding zijn is er wel een mogelijkheid om voordeliger tickets te bestellen. Dit geldt alleen als je tenminste 7 dagen voor vertrek een kaartje koopt.

Korting geldt ook in de spits!!

Maandag/donderdag zijn de voordeligste.

Zo reis je bijvoorbeeld van Groningen > maastricht dan betaal je voor een voltarief bij NS van 27 euro enkele reis. Als je dit via NS Internationaal doet en dan een kaartje Groningen > Luik doet betaal je 17,50  euro. Aangezien de reis via Maastricht gaat kun je ook hier uitstappen. Dan bespaar je bij een retoutje 40 euro voor zijn 2e.

Hoe werkt het concreet?

  • Besparen kan alleen mits je ten minste 7 dagen voor vertrek een kaartje koopt. Maandag t/m donderdag is het tarief het goedkoopst, vrijdag tot en met zondag betaal je iets meer.
  • Wil je (van of) naar Rotterdam of Breda? Check dan bij NS International wat een treinkaartje kost (van of) naar het Belgische Essen resp. Noorderkempen.
  • Wil je (van of) naar Maastricht, Sittard, Roermond of Eindhoven? Check dan bij NS International wat een treinkaartje kost (van of) naar het Belgische Luik.
  • Internationale tickets naar Essen of Luik zijn heel de dag geldig en niet gebonden aan een specifieke trein. Let wel op dat de reis niet per Thalys (of Eurostar gaat), die reizen zijn vaak duurder en zijn wel gebonden aan een specifieke rit.
  • Klik op “toon route” om te controleren of het internationale treinkaartje via de door jouw gewenste eindbestemming loopt. Daarna kun je de stopstations tonen van de route. Zie screenshots hieronder voor Groningen – Eindhoven, waarbij je een kaartje koopt naar Luik.
    Het is belangrijk om de route te checken. Wil je bijvoorbeeld van Eindhoven naar Rotterdam, dan zal je zien dat een internationaal treinkaartje Eindhoven – Essen niet via Rotterdam gaat en heb je dus niets aan deze tip.

Zie hieronder:

en zie hier station Maastricht om 10:18 uur

Toevoeging

Ook groningen - Brussel voor 25 euro >


Verlopen

Deal score: 250

Logo NS International

SpyDeals tips voor NS International

Opzoek naar voordelige treinkaartjes? We hebben een speciale actiepagina voor treinkaartjes gemaakt met de beste deals van dit moment.