Deze aanbieding is meer dan 2 weken geleden geplaatst en is mogelijk niet langer beschikbaar
Ochama webwinkel kortingsvouchers ter waarde van €30 bij aanmaak nieuwe profiel en invoeren code bij aanmaak

Ochama webwinkel kortingsvouchers ter waarde van €30 bij aanmaak nieuwe profiel en invoeren code bij aanmaak


Wat is Ochama?

Ochama is een webwinkel met bijbehorende app die sinds januari 2022 actief is in Nederland. Om nieuwe klanten aan te trekken hebben ze nu een code voor nieuwe klanten om kortingsvouchers te verkrijgen ter waarde van €30! Ook zijn veel producten 1+1 gratis waardoor je extra voordelig uitkomt in combinatie met de vouchers. Daarnaast profiteren nieuwe leden van extra korting, zoals glorix doekjes voor 10 cent.

Het concept van Ochama in een notendop: je bestelt er alle producten die je nodig hebt en kan je bestelling binnen een paar uur afhalen bij één van de afhaalpunten. Thuisbezorging is ook mogelijk. Ochama wil goedkoper zijn dan de bekende concurrentie, onder andere door je automatisch punten te laten sparen voor korting op volgende aankopen. Tijd om deze punten uitgebreider te bespreken.

Het assortiment is bijzonder gevarieerd. Ochama verkoopt diepvriesproducten en vers eten en drinken, maar ook kleding, woonaccessoires, gezondheidsproducten en elektronica – en nog veel meer. 

Hoe krijg je de kortingsvouchers?

  • Stap 1: Download de Ochama app

  • Stap 2: Maak een nieuw account aan én voer bij het aanmaken van je account de code “ocmifnur” in.

    LET OP: De code moet je invoeren bij het AANMAKEN van je account! Dus niet erna. Dan kan het niet meer.

Ze hebben afhaalpunten maar je kan het ook laten bezorgen. Je kan per e-mail + telefoonnummer een account aanmaken. Mocht je er niet uitkomen ben ik bereid te helpen!

Deal score: 103

Logo Ochama

SpyDeals tips voor Ochama

Verzending & retourneren
Gratis ophalen in een Blokker vestiging in de buurt (naar keuze)Plaats je je bestelling in het weekend dan krijg je ook gratis verzending (is vanaf €39 in het weekend) en anders is het €4

Retourneren is gratis - maar: Ochama behoudt zich het recht voor om niet zowel de verzendkosten als de verzendkosten voor de retourzending terug te betalen op voorwaarde van "verandering van gedachten" zie hier.

Betaalopties
IDEAL
Creditcard (VISA // MASTERCARD)