Deze aanbieding is helaas niet meer beschikbaar
Bekijk de andere Eten en drinken deals
Bestellen met de Pets place app met 20% korting

Bestellen met de Pets place app met 20% korting

Geldig t/m: 04-06-17 23:59
Geldig t/m: 04-06-17 23:59

Als je vandaag besteld via de app krijg je 20% korting op het gehele assortiment, de code wordt zichtbaar in het winkelwagentje zodra je de app hebt gedownload. 

Gek op dier en/ of tuin? Word dan lid van de VIP Club en spaar voor extra voordeel bij Pets Place en Boerenbond op een leuke simpele manier. Met de kaart of via de gratis app op je smartphone spaar je punten, ontvang je persoonlijke aanbiedingen en de laatste nieuwtjes & tips. Voor elke uitgegeven Euro ontvang je 1 punt, bij 250 punten kun je dit inwisselen voor een korting van € 2.50 of je spaart voor cadeaus voor je tuin en dier.

VIP Club leden hebben bij ons een streepje voor. Naast korting ontvang je geregeld exclusieve persoonlijke aanbiedingen, uitnodigingen voor events en bieden we je relevante informatie en tips. Je kunt je ook abonneren op bepaalde exclusieve services, stuk voor stuk speciaal op jouw wensen afgestemd.

Download de gratis Pets Place app of de gratis Boerenbond app via de App Store of Google Play. Vul je e-mailadres en een wachtwoord in. Je ontvangt een e-mail met een link waarmee je je VIP account activeert. Na activatie van je account kun je de app en je klantenkaart gebruiken. Als je al in onze webshop koopt, gebruik dan hetzelfde e-mail adres en wachtwoord.
Apple: itunes.apple.com/nl/…t=8
Google: play.google.com/sto…app


Zie ook de voorwaarden: petsplace.nl/act…den


Verlopen

Deal score: 90


Blijf op de hoogte van de allerbeste deals

Ben je een koopjesjager? Deel de beste deals met de community en ontvang als eerste de beste deals, kortingscodes en gratis producten in je mailbox!