Deze aanbieding is helaas niet meer beschikbaar
Bekijk de andere Planten & bloemen deals
Gratis laagstam appel- en perenbomen ophalen (Friesland)

Gratis laagstam appel- en perenbomen ophalen (Friesland)

Geldig t/m: 30-01-23 15:17
Beschikbaar in:
  • Friesland,
    Geldig t/m: 30-01-23 15:17
    Beschikbaar in:
    • Friesland,

      Op zaterdag 14 november kun je Gratis laagstam appel- en perenbomen ophalen  in Heeg (Friesland). Je moet je voor 7 november aanmelden via de link. Je moet ze per 10 stuks reserveren en mag maximaal 500 afnemen.

      Je kunt de gratis laagstam perenbomen per 10 stuks reserveren met een maximum van 500 bomen per deelnemer. De lokaal gekweekte halfstam en hoogstam appel- en perenbomen kun je per stuk met een maximum van 50 bomen per deelnemer reserveren.
      Meedoen?

      Stap 1. Meld je vóór 7 november aan via de website

      Stap 2. Op 9 november ontvang je een mail met een ophaaltijd, locatie en instructies

      Stap 3. Op 14 november haal je jouw bomenpakket op bij Heempark Heeg

      De eerste 200 scholen en kinderopvangorganisaties, die mee doen ontvangen een set educatieve-opdrachtkaarten, die door IVN zijn ontwikkeld in opdracht van Jong Leren Eten Fryslân.

      Bij de lokaal gekweekte appel- en perenbomen wordt een plant- en verzorginstructie gegeven. Het is tevens mogelijk om tegen een meerprijs paaltjes en bevestigingsband per boom te bestellen.

      Tijdens de ophaalactie en Friese dorpentour werken we met vaste ophaaltijden en volgens de RIVM richtlijnen i.v.m. corona. Van deelnemers verwachten we dat deze zich aan de ophaaltijden en richtlijnen houden.



      Verlopen

      Deal score: 812