Deze aanbieding is helaas niet meer beschikbaar
Bekijk de andere Gaming deals

Met dit product krijg je toegang tot zowel de digitale PS4®- als de digitale PS5®-versie van deze game.


De Deluxe Edition bevat een op Prince of Persia geïnspireerde outfit, skins voor je adelaar en rijdier, wapens en meer! 


Beleef het verhaal van Basim, een sluwe kruimeldief die op zoek is naar antwoorden en gerechtigheid in de drukke straten van het 9e-eeuwse Bagdad. Word een dodelijke Master Assassin en verander je lot op onvoorstelbare wijze.


- Geniet van een moderne versie van de iconische functies en gameplay die deze franchise 15 jaar gedefinieerd hebben.

- Verplaats je moeiteloos door de stad terwijl je je doelwitten heimelijk uitschakelt op meer manieren dan ooit tevoren.

- Verken een dichtbevolkte, levendige stad waarvan de inwoners reageren op elke beweging die je maakt en ontdek de geheimen van de vier unieke districten.


Internetverbinding vereist. Het digitaal artbook en soundtrack zullen pas beschikbaar zijn wanneer de game wordt vrijgegeven op de officiële game-website.


Als je de PS4®-versie al hebt, krijg je de digitale PS5®-versie van deze game zonder extra kosten en hoef je dit product niet aan te schaffen. Als je een PS4®-disk hebt, kun je gebruikmaken van dit aanbod door de disk in de PS5®-console te stoppen om de digitale PS5®-versie te spelen of downloaden. Als je de PS5® Digital Edition zonder disksleuf hebt, kun je met de PS4®-disk geen gebruikmaken van dit aanbod.Verlopen

Deal score: 41