Deze aanbieding is helaas niet meer beschikbaar
Bekijk de andere Cashbacks deals
Probeer Appelsientje 100% of goudappeltje 100% gratis dmv cashback bij aankoop van 1 pak Appelsientje

Probeer Appelsientje 100% of goudappeltje 100% gratis dmv cashback bij aankoop van 1 pak Appelsientje


Probeer Appelsientje Fruit en Groente gratis dmv cashback bij aankoop van 1 pak Appelsientje

Actievoorwaarden:
Om deel te kunnen nemen aan de Actie, dien je tijdens de looptijd van de Actie een pak 100% puur sap Sinaasappel en Goudappel 1Liter te kopen en ook een pak Appelsientje Fruit & Groente.
Het gaat hierbij om één van de volgende producten: Appelsientje Fruit & Groente Appel-Rode Biet-Framboos & Appelsientje Fruit & Groente Mango Komkommer-Passievrucht.
Vervolgens vul je de actiecode van een "Appelsientje" verpakking en jouw e-mailadres in op de actiepagina.
Hierna ontvang je een e-mail met instructies en een link naar de actiepagina waar je een refund kunt aanvragen voor het pak Appelsientje Fruit & Groente.

Niet geldig in combinatie met andere producten / acties.
Per kassabon wordt het aankoopbedrag van maximaal 1 product terugbetaald (ongeacht of er meerdere actieproducten zijn aangekocht).Let op:
Er is naast een kassabon waar beide producten opstaan ook een actiecode benodigd.
Deze moet op de verpakking van Goudappeltje of 100% Puur sap staan (bovenop, bij de datum), zonder deze code is deelname niet mogelijk!

Toevoeging

Hierbij dient even goed vermeld te worden dat men niet zomaar een pak appelsientje 100% of goudappeltje 100% dient te kopen, maar de daadwerkelijke actie verpakking waar de actie ook op vermeld staat op de zijkant van het pak. De code bovenop het pak moet echt bestaan uit de tekst “actiecode: ………”. De code die er normaal op staat is een productiecode.


Verlopen

Deal score: 281


Blijf op de hoogte van de allerbeste deals

Ben je een koopjesjager? Deel de beste deals met de community en ontvang als eerste de beste deals, kortingscodes en gratis producten in je mailbox!