Deze aanbieding is helaas niet meer beschikbaar
Bekijk de andere Musea deals
Rijksmuseum + activiteiten gratis voor kinderen

Rijksmuseum + activiteiten gratis voor kinderen

Geldig t/m: 07-05-23 23:59
Geldig t/m: 07-05-23 23:59

11mnd

Het Rijksmuseum is altijd gratis onder de 18 jaar, maar deze meivakantie (22 april t/m 7 mei) zijn er ook allerlei leuke activiteiten voor kinderen. Dat maakt het helemaal een leuk uitje voor de hele familie.

Er is van alles te ontdekken in de meivakantie in het Rijksmuseum. Je gaat op expeditie, leert tekenen als Johannes Vermeer of maakt een familieportret helemaal in de stijl van Vermeer. Komen jullie ook?

VOOR KIDS VAN 3 T/M 6 JAAR De jongste kids kunnen zelf de kwast in de verf dopen, of meedoen aan de theatrale rondleiding Help! De muziek is zoek. Maar op pad met speurkatten Pim & Pom kan ook! Aai ze maar, dan vertellen ze je waar je heen moet om de verdwenen muis te vinden!

VOOR KIDS VAN 6 T/M 9 JAAR In de familierondleiding zie je het beste van het Rijksmuseum, al je zintuigen worden geprikkeld. In voor nog meer avontuur? Ga dan met het hele gezin op expeditie in de theaters van het museum! Met het Vermeer memoryspel ga je op zoek naar de details van de meester in de tentoonstelling. Haal het spel gratis af bij de familiebalie!

VOOR KIDS VAN 9+ JAAR Ontrafel de acht geheimen van het Rijksmuseum met het digitale Familiespel. Iedereen heeft een eigen device, maar je speelt het spel samen! Of kies je favoriete YouTuber en doe een Snapguide!

Kijk hier waar je het makkelijkste kunt parkeren.De P+R plekken rond Amsterdam zijn prima. De parkeertarieven zijn daar redelijk, zie amsterdam.nl/pa...719. Voor een schappelijk bedrag kun je een retourtje met de metro erbij kopen, zie reisproducten.gvb.nl/nl...art


Verlopen

Deal score: 37