Deze aanbieding is helaas niet meer beschikbaar
Bekijk de andere Diversen deals
Gratis cadeaubonnen van diverse webshops door  te bewegen

Gratis cadeaubonnen van diverse webshops door te bewegen

Geldig t/m: 30-01-23 15:08
Geldig t/m: 30-01-23 15:08

Gratis cadeaubonnen van diverse webshops door  te bewegen

Hoe werkt het:

Beweeg & verdien een cadeaubon of 250 punten! Met het weekdoel wil SamenGezond jou persoonlijk uitdagen om actief te worden én te blijven. Als beloning voor elk behaald weekdoel kies je een cadeaubon ter waarde van € 3. Het assortiment cadeaubonnen kan per week verschillen, maar deze en volgende week zijn in ieder gevallen vouchers voor Coolblue of Sportdirect.com te verdienen. Of kies voor 250 SamenGezond-punten die je kunt besteden in de webshop met aantrekkelijke cadeaus zonder en met bijbetaling (bijvoorbeeld Ritualsgeschenken). Elke week weer!

Hoe?
SamenGezond vertaalt je weekdoel naar een aantal SamenGezond-punten dat je die week (maandag t/m zondag) moet verzamelen. Daarvoor houd je je activiteiten (o.a. wandelen, hardlopen, fietsen) bij met de SamenGezond-app. Een weekdoel start op maandag en eindigt op zondag 23.59 uur.

Je verzamelt deze punten door GPS-gebaseerde activiteiten (bijv. wandelen, fietsen, hardlopen) bij te houden met interne tracker van de SamenGezond-app. Zo weet je zeker dat jouw activiteiten tijdig worden verwerkt om mee te tellen voor jouw weekdoel.

Zodra het weekdoel is afgelopen, krijg je toegang tot een speciale pagina in de webshop met cadeaubonnen. Daar kies je zelf je beloning voor die week. Deze pagina is tot 2 weken na afloop van het weekdoel toegankelijk. 

Klik hier voor de appstore
Klik hier voor Google play


Verlopen

Deal score: 793