Deze aanbieding is helaas niet meer beschikbaar
Bekijk de andere Wonen, huishouden & tuin deals

Profiteer nu tijdelijk minimaal 6% en maximaal 14% cashback op je aankopen. bij Amazon via scoupy

Toevoeging

Over het ontvangen van Cashback*

Er wordt geen vergoeding gegeven voor cadeaukaarten *

De cashback zal pas zichtbaar worden in jouw account, zodra jouw bestelling is verzondenAmazon cashback ontvang je voor daadwerkelijke, geregistreerde aankopen/aanmeldingen die direct, zonder het tussentijds bezoeken van andere websites, en volledig online, zonder telefonisch of anderszins contact met Amazon, zijn afgerond.
Gebruik nooit kortingscodes van andere websites, accepteer cookies voor onze website en voor de webshop waar je gaat shoppen en gebruik altijd een internet browser waarbij de opgeslagen cookies en geschiedenis zijn verwijderd. - Cashback wordt berekend over het aankoopbedrag exclusief BTW en andere bijkomende kosten, zoals verzendkosten, gebruik van giftcards, reserverings- en administratiekosten. -
Aankopen verschijnen in principe binnen 48 uur in jouw account, bij wijze van uitzondering kan het in sommige gevallen langer duren.
De keuringstermijn van aankopen verschilt per webwinkel, van 2 weken tot enkele maanden. -
Ondanks dat 99% van de aankopen correct wordt geregistreerd, kan het een enkele keer gebeuren dat er iets mis gaat tijdens het registratieproces.
Als dit bij jou het geval is, vragen we je om een Claim je Cashback ticket in te dienen binnen 30 dagen na de aankoopdatum.
Oudere aankopen kunnen wij helaas niet meer achterhalen. Enkel voor online casino's kan geen Claim je Cashback ticket worden ingediend.


Verlopen

Deal score: 25