Deze aanbieding is helaas niet meer beschikbaar
Bekijk de andere Gratis deals
90 dagen Spotify Premium gratis

90 dagen Spotify Premium gratis

Geldig t/m: 30-01-23 15:07
Geldig t/m: 30-01-23 15:07

Profiteer nu 3 maanden lang kostenloos van Spotify Premium

Vergeet niet om je abonnement direct weer te beëindigen. Je kunt vanaf het moment van afsluiten sowieso nog 90 dagen genieten van Spotify premium.

Hoe werkt het?

1) Klik op de link hierboven
2) Meld je aan voor de 90 dagen gratis Premium
3) Zeg je abonnement direct op zodra je bent aangemeld. Dit kan eenvoudig via je account  >> abonnement wijzigen

owja, het 90 dagen gratis aanbod is alleen geldig voor nieuwe klanten/nieuwe accounts, dus maak een nieuw account aan! Dit kan heel makkelijk met Gmail wanneer je de puntentruc gebruikt. E-mails naar bijvoorbeeld [email protected] en [email protected] komen allemaal binnen op [email protected] Zo ontvang je dus de bevestigingsmails voor je nieuwe account in je standaardmailbox en zo zorg je ervoor dat je de betaalmethode nog niet gebruikt hebt met dezelfde gegevens.

Zo bespaar je al makkelijk €9,99 x 3 maanden = €27,97. Deze deals komen vaker voorbij dus maak een deal alert aan voor de term "Spotify" en download ook de Spydeals app voor iOS en Android


STAPPENPLAN voor overzetten van de muziekbibliotheek van je bestaande account naar nieuw account!
Zet je account over:

Stap 1. 
Meld je je aan met een nieuw account
Stap 2. Betaal met iDeal, PayPal of Mastercard
Stap 3. Zet je muziekbibliotheek van je oude account over, bekijk hieronder de video om te zien hoeStap 4. Zeg het abonnement van je oude account op of beëindig dit abonnement als je alleen van de 90 dagen gratis wilt profiteren
Stap 5. Heel veel Spotify plezier!


Verlopen

Deal score: 1519

Logo Spotify

SpyDeals tips voor Spotify

Ben je al lid en wil je een bestaand account overzetten? Dan kun je via deze pagina je account overzetten om gebruik te maken van een aanbieding.


Blijf op de hoogte van de allerbeste deals

Ben je een koopjesjager? Deel de beste deals met de community en ontvang als eerste de beste deals, kortingscodes en gratis producten in je mailbox!