Deze aanbieding is helaas niet meer beschikbaar
Bekijk de andere Audio & Hi-Fi deals
Probeer 60 Dagen Spotify Premium Gratis

Probeer 60 Dagen Spotify Premium Gratis

Geldig t/m: 07-01-22 16:44
Geldig t/m: 07-01-22 16:44

65.585 punten
3j

Als nieuwe klant probeer je 60 Dagen Spotify Premium helemaal gratis. Ben je al lid? Maak dan gebruik van de onderstaande truc, inclusief instructie video! Super simpel!

Het 60 dagen gratis aanbod is alleen geldig voor nieuwe klanten/nieuwe accounts, dus maak een nieuw account aan! Dit kan heel makkelijk met Gmail wanneer je de puntentruc gebruikt. E-mails naar bijvoorbeeld [email protected] en [email protected] komen allemaal binnen op [email protected] Zo ontvang je dus de bevestigingsmails voor je nieuwe account in je standaardmailbox en zo zorg je ervoor dat je de betaalmethode nog niet gebruikt hebt met dezelfde gegevens.

Zo bespaar je al makkelijk €9,99 x 2 maanden = €18,98. Deze deals komen vaker voorbij dus maak een deal alert aan voor de term "Spotify" en download ook de Spydeals app voor iOS en Android


STAPPENPLAN voor overzetten van de muziekbibliotheek van je bestaande account naar nieuw account!
Zet je account over:

Stap 1. 
Meld je je aan met een nieuw account
Stap 2. Betaal met iDeal, PayPal of Mastercard
Stap 3. Zet je muziekbibliotheek van je oude account over, bekijk hieronder de video om te zien hoe



Stap 4. Zeg het abonnement van je oude account op of beëindig dit abonnement als je alleen van de 60 dagen gratis wilt profiteren
Stap 5. Heel veel Spotify plezier!

Zie ook:


Verlopen

Deal score: 1034

Logo Spotify

SpyDeals tips voor Spotify

Ben je al lid en wil je een bestaand account overzetten? Dan kun je via deze pagina je account overzetten om gebruik te maken van een aanbieding.


Blijf op de hoogte van de allerbeste deals

Ben je een koopjesjager? Deel de beste deals met de community en ontvang als eerste de beste deals, kortingscodes en gratis producten in je mailbox!