Deze aanbieding is helaas niet meer beschikbaar
Bekijk de andere Diversen deals
Deals toevoegen tips & tricks

Deals toevoegen tips & tricks

Geldig t/m: 30-01-23 15:12
Geldig t/m: 30-01-23 15:12

We vinden het hartstikke leuk als jij jouw aanbiedingen of kortingscodes met de rest van de community deelt. Om jou hiervoor te belonen kun je SpyDeals punten sparen. Met deze punten spaar je voor Bol.com vouchers. 

Om de kwaliteit van onze website te waarborgen controleren wij alle deals eerst eventjes voordat we ze op SpyDeals plaatsen. 

Heb jij een deal of kortingscode gedeeld en ontvang je geen punten? Dan kan dit verschillende reden hebben:

  1. Je hebt je limiet bereikt
  2. Dubbele content
  3. Kwaliteit 
  4. Onvoldoende informatie in deal toegevoegd

 

  • Limieten

We hebben op een aantal acties limieten gezet, namelijk scores geven en reacties geven. Daarentegen kun je wel onbeperkt punten verdienen door je vrienden uit te nodigen om een account op SpyDeals aan te maken of je deals en kortingscodes te delen met onze community. Om alle limieten en punten te zien kun je gaan naar deze overzichtspagina waarin de punten staan beschreven van hoe je deze kunt vinden.

 

  • Dubbele content

Om te voorkomen dat we dubbele content op onze website hebben staan werken we op basis van first come first service. Als jij de eerste bent die een deal of code deelt, ontvang je gewoon de punten. Staat de aanbieding al op onze website? Dan kunnen we hem helaas niet nogmaals delen.
Dit geldt dus ook voor vriendencodes. Heb jij jouw code al gedeeld? Dan zal hij niet nogmaals geplaatst worden, ook niet als je de code onder een nieuw account deelt. Dit zien we als spam waardoor we, na een eerste waarschuwing, uiteindelijk je account zullen moeten blokkeren.

 

  • Kwaliteit 

We plaatsen enkel en alleen echte deals op onze website. Zo wordt spam direct verwijderd en controleren we altijd of het ook echt een scherpe aanbieding is. Is een product bijvoorbeeld elders voor dezelfde prijs of zelfs goedkoper beschikbaar? Dan plaatsen wij de deal niet. Daarnaast plaatsen wij ook geen generieke deals zoals bijvoorbeeld “korting op games” en dan linken naar bol.com.  

  • Onvoldoende informatie in deal toegevoegd

Het is niet de bedoeling dat deals die gedeeld worden nog helemaal uitgezocht moeten worden door onze moderators. Door hen een handje te helpen willen we je dan ook vragen om de gevraagde informatie zo compleet mogelijk in te vullen. Voeg dus de juiste link / eventuele kortingscodes / het kortingspercentage of de nieuwe prijs toe wanneer je een deal deelt. Voeg daarnaast ook een omschrijving van de aanbieding toe zodat andere leden ook voldoende informatie te zien krijgen. 

>> Bekijk hier onze uitleg hoe je een deal zo compleet mogelijk deelt. Dit verhoogt de kans dat je extra punten spaart.


Kort samengevat: Welke deals / kortingscodes plaatsen wij niet?

  • Deals of kortingscodes die al reeds zijn toegevoegd op onze website.
  • De link werkt niet of de aanbieding is inmiddels verlopen.
  • Deals die in Hoofdletters worden geplaatst. Zet dus aub even je capslock uit voordat je een deal typt :)
  • Producten die elders voor dezelfde prijs beschikbaar zijn of zelfs goedkoper.
  • Deals waarvan de informatie niet compleet wordt ingevuld. Deel dus niet een aanbieding met alleen een linkje en een omschrijving als "korting bij mediamarkt"
  • Aanbiedingen van producten waarvoor geen prijsvergelijking beschikbaar is (bijv. producten van deal-websites als Groupon / Actievandedag / Dealdonkey etc.). Heb je hier een product gevonden dat elders online ook te koop is? Voeg dan even de prijsvergelijker toe zodat we deal toch kunnen delen.
  • Deals waarvan de omschrijving gekopieerd is van de betreffende website (bijv. productbeschrijven op Bol.com of Amazon)
  • Deals van dropshipping websites. Dit zijn "chinese" producten die dus vele malen goedkoper beschikbaar zijn op websites als Aliexpress en Wish
  • Verschillende deals van 1 aanbieding. Voeg dus niet bijvoorbeeld elke kleur t-shirt of schoen als een losse deal toe.
  • Allemaal losse deals voor de sale van een webshop. Deel dus niet elke aanbieding uit de speelgoed sale bij Kruidvat of iets dergelijks.
  • Winacties worden niet gedeeld.



Tips om zoveel mogelijk SpyDeals punten te verzamelen

  • Vul de gevraagde informatie zo compleet mogelijk in (link naar de specifieke korting / afbeelding van de aanbieding / duidelijke omschrijving / hoogste korting of de betreffende prijs etc.
  • Ga op zoek naar de echte koopjes. Generieke kortingen zijn voor veel koopjesjagers niet zo interessant. De kans dat jouw deal veel stemmen krijgt (en dus "heter" wordt) is hoger als je aanbieding deelt met flinke korting. Op die manier verdien je dus ook nog eens extra punten.
  • Ben jij een échte SpyDealer? Kijk dan ook altijd of er een kortingcode beschikbaar is voor de webshop waarvan je de aanbieding deelt.

Verlopen

Deal score: 1026