Deze aanbieding is helaas niet meer beschikbaar
Bekijk de andere Elektriciteit deals
€30 korting op de Easee Charge Lite – Laadpunt

€30 korting op de Easee Charge Lite – Laadpunt

Geldig t/m: 21-11-2023 12:28
Geldig t/m: 21-11-2023 12:28

Easee is terug in Nederland en maakt indruk met hun nieuwste lancering, Easee Charge Lite! Met deze slimme lader ben je verzekerd van een moeiteloze laadroutine en een veilige energieboost voor je elektrische metgezel.

Tibber biedt hem momenteel aan met een leuke korting van €30 op de normale prijs. Ben je klant bij Tibber? Dan bestel je hem zelfs maar voor €669, dat ligt €50 onder de vraagprijs bij andere aanbieders!

Charge Lite in het kort
Charge Lite is een gloednieuwe, toekomstbestendige lader die garant staat voor een slimme laadervaring tot 11 kW. Lokale Bluetooth-bediening zorgt voor een betrouwbare verbinding, terwijl slimme beveiligingsfuncties de hoogste veiligheidsnormen garanderen. Met een energiecontract van Tibber heb je ook de optie om slim op te laden, waardoor de auto automatisch wordt opgeladen wanneer de elektriciteitsprijs het laagst is. De lader ondersteunt alle elektrische auto's en werkt met 1- en 3-fasenaansluitingen. Das handig, zo hoef je je geen zorgen te maken als je een nieuwe elektrische auto krijgt of verhuist.Met de nieuwe Bluetooth-functionaliteit kun je de lader lokaal bedienen en monitoren, zonder afhankelijk te zijn van cloudservices of een internetverbinding. Daarnaast heeft hij ook ingebouwde (gratis) 4G en WiFi functionaliteiten!

Waarom is dit een goede deal?
Scherp geprijsd én je hoeft geen eens klant te zijn bij Tibber voor de korting. De installatie kan je er bij bestellen, maar dat hoeft niet. Je kan zelf ook een andere installateur benaderen voor de installatie bij je thuis.Ben je wel klant bij Tibber? Dan kan je ook gebruik maken van Slim Opladen.


Verlopen

Deal score: 25