Deze aanbieding is meer dan 2 weken geleden geplaatst en is mogelijk niet langer beschikbaar
Probeer Purina Dentalife met €1 korting dmv cashback

Probeer Purina Dentalife met €1 korting dmv cashback


20 punten
1j

Probeer Purina Dentalife met €1 korting dmv cashback bij Tikkie

Voorwaarden:

  • U kunt één keer deelnemen aan deze Actie.
  • Door deel te nemen aan de Actie verklaren Deelnemers zich akkoord met de Actievoorwaarden.
  • Nestlé stelt een minimumleeftijd van 18 jaar voor deelname aan de Actie.
     

Actieopzet

  • De Actie start op 5 oktober 2020 en de te vergeven Actiekorting is beperkt. De actie duurt 7 weken (t/m 22 november 2020), maar zodra de maximaal te vergeven Actiekorting is bereikt, is het niet meer mogelijk om via de Actiewebsite aanspraak te maken op de Actiekorting. Nestlé zal hier melding van maken op de Actiewebsite.  
  • Om op een geldige manier deel te nemen aan actie, moet de deelnemer de volgende procedure opvolgen: hij moet de aan de specifieke actie onderhevig zijnde producten aankopen, in dit geval een verpakking van DentaLife Hond of DentaLife Kat. De deelnemer scant de QR-code van de campagne, te vinden op een wobbler bij het dierenvoeding schap van deelnemende winkels, of via een link in de DentaLife Tikkie Terug advertentie die gedurende de actieperiode op facebook zichtbaar zal zijn. Na het scannen van de QR-code wordt de deelnemer doorverwezen naar Tikkie waar hij de nodige stappen moet opvolgen, namelijk akkoord gaan met de voorwaarden en de kassabon scannen.
  • Na het controleren van de kassabon krijgt de deelnemer direct een bevestiging in de app. De terugbetaling zal binnen 1 dag op de bankrekening van de deelnemer gestort worden. Wij behouden het recht om de terugbetaling te weigeren bij gebrek aan voldoende aankoopbewijzen.

Toevoeging

Deal score: 242


Blijf op de hoogte van de allerbeste deals

Ben je een koopjesjager? Deel de beste deals met de community en ontvang als eerste de beste deals, kortingscodes en gratis producten in je mailbox!