Deze aanbieding is meer dan 2 weken geleden geplaatst en is mogelijk niet langer beschikbaar
Essie83 ● 1 jaar geleden  ●  Mijnschoolbox Kortingscode ●  Gratis

Naar groep 1 met de Schoolbox!

Maak jouw eerste schooldag in groep 1 nog leuker met de Schoolbox. Hierin zitten heel veel gave cadeautjes waar je mee kan spelen. Deze wil je dus niet missen!

 

Inhoud van de schoolbox, waarschijnlijk bij iedereen hetzelfde.

Finding Dory puzzel
Hama strijkkralen set
Goliath Yoyo Master
Mega Bloks Minion
Een button van Plopsa met een kortingsvoucher voor 5 euro korting p.p.
Een jojo
Durabo Paw Patrol beker
+ 3 flyers

Voorwaarden

Aanvraag Schoolbox
Je kan de Schoolbox aanvragen als je naar groep 1 gaat of hier al in zit. De Schoolbox is alleen aan te vragen als je in Nederland woont en kan alleen opgehaald worden in een Top1Toys winkel naar keuze.

Het aanvragen van de Schoolbox is mogelijk vanaf twee maanden voor de allereerste schooldag in groep 1. Dit mag ook het eerste dagje wennen op de basisschool zijn.

Misbruik
De Schoolbox kan alleen aangevraagd worden voor jezelf of voor iemand in jouw gezin die naar groep 1 gaat. Hiervoor is een geldig e-mail adres nodig. Het is niet toegestaan om meer dan één aanvraag per kind te doen. Misbruik wordt niet geaccepteerd en indien dit geconstateerd wordt zijn wij gerechtigd om zonder voorafgaande waarschuwing de opgegeven gegevens en het account te verwijderen en de uitgifte van de Schoolbox te weigeren. Alle ingevulde persoonsgegevens dienen dan ook naar waarheid te zijn ingevuld.

Uitgifte Schoolbox
Op vertoon van een e-mail met een unieke code kan de Schoolbox opgehaald worden bij Top1Toys. Bij het ophalen van de Schoolbox dienen zowel de ouder als het kind aanwezig te zijn.

Blijf op de hoogte van de allerbeste deals

Ben je een koopjesjager? Deel de beste deals met de community en ontvang als eerste de beste deals, kortingscodes en gratis producten in je mailbox!