Deze aanbieding is helaas niet meer beschikbaar
Bekijk de andere Financiële dienstverlening deals
Gratis aandeel (t.w.v. maximaal €100) bij aanmelding Trading212

Gratis aandeel (t.w.v. maximaal €100) bij aanmelding Trading212

Geldig t/m: 13-02-23 14:31
Geldig t/m: 13-02-23 14:31

Dankzij de welkomstbonus van het handelsplatform Trading212 kun je nu een gratis aandeel ter waarde van maximaal €100 krijgen wanneer je je aanmeldt en €1 op je account stort. Je aandeel kun je direct daarna verkopen en het geld van je aandeel kun je na 30 dagen cashen. In deze deal leg ik je uit hoe je vanaf je computer je gratis aandeel kunt claimen (als je het via mobiel doet zul je dus even zelf moeten kijken hoe het werkt). 

Voor mensen die denken dat het omslachtig is: ik heb het vandaag binnen een kwartiertje geregeld, dus als je er even voor gaat zitten is het makkelijk geld verdienen. 

Voor de mensen die niet bekend zijn met Trading212 - Trading212 is een online handelsplatform waar je onder andere kunt beleggen in aandelen, ETF's crypto valuta en meer. Je kunt je hier gratis aanmelden en je hoeft in principe alleen een euro te storten en vervolgens je aandeel te verkopen (je hoeft dus geen beleggingsexpert te zijn). 

Hoe het werkt:

1. Ga via deze link naar Trading212 en registreer je voor een nieuw account. Hiervoor moet je een kopie van een legitimatiebewijs en een selfie insturen om te verifiëren dat de persoonlijke gegevens en de bankgegevens die je opgeeft inderdaad wel kloppen (dit moet bij ieder online handelsplatform). Je moet ook een type account kiezen (Trading212 CFD of Trading212 Invest). Dit is eigenlijk alleen belangrijk als je besluit om te gaan handelen op Trading212. Ik koos voor een Trading212 Invest account. 

2. Stort €1 op je account. Dit doe je door aan de rechtsboven op je e-mailadres te klikken. Klik vervolgens op 'geld storten' en kies de manier waarop je het bedrag op je account wil zetten (ik deed dit met iDeal). 

3. Als het goed is ontvang je binnen enkele minuten je gratis aandeel. Ik ontving een aandeel van het bedrijf National Grid (t.w.v. €9,91). Onderaan de grafiek op de hoofdpagina van Trading212 zie je na ontvangst van je aandeel je openstaande positie (met andere woorden: je ziet het aandeel dat je hebt gekregen). Daarnaast zie je een knop om het aandeel te verkopen. 

4. Na 30 dagen kun je het geld van je account opnemen! Zo heb je dus super makkelijk geld verdiend!


Verlopen

Deal score: 75