Deze aanbieding is meer dan 2 weken geleden geplaatst en is mogelijk niet langer beschikbaar
Ontvang een gratis aandeel t.w.v maximaal 100 euro bij aanmelding

Ontvang een gratis aandeel t.w.v maximaal 100 euro bij aanmelding


wanneer je je aanmeldt voor trading 212 ontvang je een welkomst bonus, dit is een gratis aandeel met een maximale waarde van 100 euro.

Hoe het werkt:

1. Ga via deze link naar Trading212 en registreer je voor een nieuw account. Hiervoor moet je een kopie van een legitimatiebewijs en een selfie insturen om te verifiëren dat de persoonlijke gegevens en de bankgegevens die je opgeeft inderdaad wel kloppen (dit moet bij ieder online handelsplatform). Je moet ook een type account kiezen (Trading212 CFD of Trading212 Invest). Dit is eigenlijk alleen belangrijk als je besluit om te gaan handelen op Trading212. Ik koos voor een Trading212 Invest account. 

2. Stort €1 op je account. Dit doe je door aan de rechtsboven op je e-mailadres te klikken. Klik vervolgens op 'geld storten' en kies de manier waarop je het bedrag op je account wil zetten (ik deed dit met iDeal). 

3. Als het goed is ontvang je binnen enkele minuten je gratis aandeel. Ik ontving een aandeel van het bedrijf National Grid (t.w.v. €9,91). Onderaan de grafiek op de hoofdpagina van Trading212 zie je na ontvangst van je aandeel je openstaande positie (met andere woorden: je ziet het aandeel dat je hebt gekregen). Daarnaast zie je een knop om het aandeel te verkopen. 

4. Na 30 dagen kun je het geld van je account opnemen! Zo heb je dus super makkelijk geld verdiend!

Deal score: 33