Deze aanbieding is helaas niet meer beschikbaar
Bekijk de andere Uber Eats deals
UberEats: 2 halen = 1 betalen + €20 korting op je eerste bestelling

UberEats: 2 halen = 1 betalen + €20 korting op je eerste bestelling

Geldig t/m: 09-05-2021 23:59
Geldig t/m: 09-05-2021 23:59

Op je eerste bestelling zou je ook de code "EATSNL2104" kunnen proberen hierop zit zelfs 20 euro korting op je bestelling!

Nu bij Ubereats, 2 halen = 1 betalen!

Door de vriendencode kun je 15 euro geven en delen, let op! Deze code werkt alleen op nieuwe accounts. (Heb je dus ooit al eens besteld, zorg dan dat je dit op een nieuw account doet van een vriend) Dan krijgt je vriend 15 euro korting en jij ook nog eens, je kunt dan onderstaand stappenplan volgen.

Hierdoor kun je in principe bijna gratis eten bestellen, wanneer je een kortingscode gebruikt ( of bij nieuwe bestellingen ).

Zie een voorbeeld hieronder van 2 pizza's bij Domino's voor 0,49 euro ( wanneer je afhaalt ) ! Hoe het exact werkt kun je hieronder het stappenplan bekijken.

Hieronder, wat kortingscodes die je zou kunnen gebruiken, indien je direct wilt starten:

- 15 euro korting met de code: eats-7xy5i1
- 15 euro korting met code: eats-9szdjn7idw
- 15 euro korting met de code: eats-up839q

In dit geval heb ik een 12 euro kortingscode gebruikt.

Toevoeging

Bij sommige restaurants op Uber Eats kan je genieten van 1+1 gratis op bepaalde gerechten, zo kun je bijna gratis eten bestellen wanneer je voor het eerst besteld met de ubereats kortingscodes >> https://www.spydeals.nl/ubereats   

Download hiervoor eerst de app voor Ubereats voor Android en iOS  Daarna kan je de aanbiedingen vinden door in de app op "Deals" te klikken.    

Je kan de kortingen met de vriendencodes van Uber Eats combineren met promoties van het restaurant zelf.  De €15 korting vanaf €20 wordt berekend op het totaalbedrag (zonder de 1+1 gratis), waardoor je dus wel heel goedkoop eten kan bestellen!  

Als je de 1+1 deals bestelt, kan je tot een waarde van €30 bestellen en moet je alleen de leverkosten (tussen de €1,99 en €4,95) betalen door de kortingen.

Sommige restaurants bezorgen hun bestellingen via Uber Eats zelf, waardoor de leverkost ook wegvalt. Je kan er ook voor kiezen bij sommige restaurants om de bestelling zelf af te halen. Zo moet je ook geen leverkosten betalen. 

Het voorbeeld hieronder is een voorbeeld van frituur Arré Patat in Antwerpen met afhaling bij het restaurant. In dit voorbeeld betaal je dus maar €0,60 voor een hele bestelling met frieten, saus, een drankje en snacks (t.w.v. normaal €21,20)! 

Deze code kan je dus alleen gebruiken bij je eerste bestelling. Je krijgt dan €15 korting op je bestelling!  

Als jij zelf al een account hebt, kan je zelf mensen uitnodigen om met jouw kortingscode hun eerste bestelling te plaatsen. Dan krijg jij zelf ook €15 korting.

Smakelijk!!


Verlopen

Deal score: 1404