Deze aanbieding is helaas niet meer beschikbaar
Bekijk de andere Wonen, huishouden & tuin deals
Intimo Garden - Luxe Zonnescherm / Tuinpaviljoen met stalen frame en dakzeil

Intimo Garden - Luxe Zonnescherm / Tuinpaviljoen met stalen frame en dakzeil

Geldig t/m: 30-01-23 15:24
Geldig t/m: 30-01-23 15:24

Nu 81% korting op dit luxe tuinpaviljoen van 286x286

BeschrijvingEen oase van ontspanning

Plaats deze prieel van Garden Intimo in je tuin om een oase van ontspanning te creëren. Onder dit prieel van 2.86M x 2.86M heb je voldoende ruimte om je favoriete loungeset, ligbedden of stoelen te plaatsen. Dit prieel biedt optimale bescherming tegen de zon en is een perfecte keuze voor barbecues, ontspanning, feestjes en veel meer.

Of je nu simpelweg lekker wilt ontspannen, gezellig wilt eten of een drankje wilt doen in je tuin; dit paviljoen van Intimo Garden wordt al snel het favoriete trefpunt in je tuin of op je terras. Blijf uit de brandende zon en geniet van de heerlijke zomerdagen.

Opgebouwd binnen 30 minuten

Door het simpele systeem heb je dit prachtige prieel binnen 30 minuten opgezet. Alle bevestigingsmaterialen worden meegeleverd en uiteraard ook een Nederlandse handleiding.

Stalen Frame

Het stalen frame is zo ontworpen dat het tuinpaviljoen snel en simpel kan worden opgebouwd. Het hoogwaardige systeem zorgt voor een lange levensduur. De stalen buizen van het frame zijn gepoedercoat wat voor een optimale bescherming tegen roest en neerslag zorgt.

High Performance schaduwdoek/dakzeil

Het 300GSM zware dakzeil van High Performance Polyester is voorzien van een extra PU-laag. Dit biedt optimale bescherming tegen zon. Door het gereduceerde gewicht kan het zeil eenvoudig gemonteerd worden en worden opgeborgen. Wij adviseren het dakzeil in de winter en bij harde neerslag te demonteren en op te bergen, ook dit is binnen enkele minuten gedaan.

✓ Opgebouwd in 30 minuten

✓ Ultieme bescherming tegen de zon

✓ Stabiele frame van staal

✓ Hoogwaardige materialen

✓ Elegant ontwerp

✓ Eyecatcher voor in je tuin

✓ 100% waterdicht Uv-bescherming

Specificaties:

Afmetingen: 2.86Mx2.86Mx2.3M

Materiaal dakzeil: 300GSM Polyester met PVC Coating

Materiaal frame: Staal

Merk: Intimo Garden

Modelnaam: Sofia


Verlopen

Deal score: 19