Deze aanbieding is helaas niet meer beschikbaar
Bekijk de andere Videoland deals
6 maanden Videoland basis voor 2,99 euro per maand [BLACKFRIDAY DEAL]

6 maanden Videoland basis voor 2,99 euro per maand [BLACKFRIDAY DEAL]

Geldig t/m: 28-11-2022 23:59
Geldig t/m: 28-11-2022 23:59

Mooie blackfriday deal van VIDEOLAND, deze deal loopt alleen deze week.

Deze deal is voor Nieuwe klanten.

Je ontvang nu Videoland basis voor 2,99 euro per maand voor de komende 6 maanden. Normaal gesproken betaal je hier 4,99 euro voor.

Videoland basis is het abonnement waarbij je alle films, series, programma's en docu's kan bekijken, dit is wel met reclame. Wil je geen reclame dan zul je voor Plus of Premium moeten gaan, echter hebben we hier geen deal voor en betaal je het reguliere tarief.

Kortom hoe het werkt:

 1. ga naar Videoland

 2. Kies voor de BlackFriday deal, meld je aan.

 3. Hierna zie je je bevestiging .

 1. In het geval dat ik nieuwe klant ben krijg ik ook nog eens 2 weken als proefperiode er gratis bij. Dus ik heb 1 cent als verificatie betaald.

 2. Zie hier onder de bevestiging.

 1. Nu kan ik dus alle videos en series bekijken van Videoland.

 2. Opzeggen/aanpassingen kan altijd simpel en snel gedaan worden via je profiel >> https://www.videoland.com/mijn-abonnement?redirect_reason=subscription_management_requested

 3. Veel kijk plezier!!

Zie hieronder de series van >> https://www.videoland.com/nl/ons-aanbod/

Alle Kids programma's

Alle RTL programma's

Alle internationale films.

Nog eens even alle voorwaarden zoals ze op Videoland staan >>

 • Je kunt deze deal alleen afnemen in de periode  vanaf 21 t/m 28 november 2022 (actieperiode), via de website videoland.com

 • Inhoud van de BFD Deal:  6 maanden lang gebruik van het Videoland Basis abonnement voor de tijdelijke actieprijs van EURO 2,99 per maand i.p.v. het huidige tarief van EURO 4,99. De BFD Deal is enkel van toepassing op het Videoland Basis abonnement en geldt dus niet voor de andere Videoland abonnement soorten.

 • Je kunt je abonnement tussentijds opzeggen (zie voor meer informatie de algemene voorwaarden). Dat betekent dat je ook korter dan 6 maanden gebruik kunt maken van het voordelige BFD Deal tarief. Sluit je daarna opnieuw een Videoland abonnement af, dan geldt deze BFD Deal niet langer en maak je gebruik van de dan geldende tarieven.

 • Het Videoland Basis abonnement houdt in dat je alle series, films, programma’s en docu’s van Videoland kunt kijken mét reclame. Je kunt 1 stream tegelijk afspelen en hebt geen toegang tot de download to go faciliteit. Meer info over het Videoland Basis abonnement vind je hier

 • De aanbieding is enkel van toepassing op het Videoland Basis abonnement en geldt dus niet voor de andere Videoland abonnement soorten. 

 • Na 6 maanden loopt je Videoland basis abonnement automatisch door en betaal je het op dat moment geldende tarief voor het Videoland Basis abonnement. De exacte start datum vind je terug in je Videoland Account. 

 • Heb je nog nooit eerder een Videoland abonnement gehad? Dan kijk je de eerste 2 weken gratis. 

 • De deal geldt alleen voor nieuwe Videoland klanten. Bestaande klanten kunnen hier geen gebruik van maken. 

 • Op het Videoland basis abonnement dat op grond van de deal wordt aangegaan zijn de Gebruikersvoorwaarden van Videoland en het Privacy- en cookiestatement van Videoland van toepassing behalve voor zover in deze actievoorwaarden afwijkende afspraken zijn gemaakt. 

 • Heb je vragen over de deal, neem dan contact op met de Videoland klantenservice

 • Wijzigingen voorbehouden. 


Verlopen

Deal score: 1239