Deze aanbieding is helaas niet meer beschikbaar
Bekijk de andere Videoland deals

6 maanden Videoland (basis) voor €2,99 p/m [BLACKFRIDAY]

Geldig t/m: 27-11-2023 23:59
Geldig t/m: 27-11-2023 23:59

De actie was er vorig jaar ook al en was toen ook erg populair.

Je kunt nu 6 maanden VIDEOLAND (Basis) krijgen voor 2,99 euro in plaats van 4,99 euro.
Ook loopt er nog een actie voor 6 maanden VIDEOLAND (PLUS) voor 7,99 euro per maand in plaats van 9,99 euro.

Deze actie is tot en met BlackFriday 27 november 2023 te claimen.

Deze actie is bedoeld voor nieuwe klanten, dus ben je al eens klant geweest zou je ervoor kunnen kiezen om je weer aan te melden als nieuwe klant. Hieronder nog het overzicht in een duidelijk plaatje met wat je krijgt.


Hoe het werkt:
1. Ga naar VIDEOLAND Kies voor de specifieke BlackFriday deals, in mijn voorbeeld ga ik voor de goedkoopste optie ( VIDEOLAND BASIS) en meld je aan.

2. Wanneer je als nieuwe klant aanmeld krijg je hier nog eens 2 weken gratis proeftijd bij

3. Ontvang de bevestiging, na bevestiging van je mailadres en betaling van 1 cent ter verificatie

in je profiel zie je ook de bevestiging staan


4. Nu kun je dus alle series, videos bekijken van Videoland.

Zie hieronder het volledige aanbod >> videoland.com/nl...od/

Zoals

5. Wil je je uiteindelijk afmelden dan kan dat via je profiel.
>> videoland.com/mi...ted


Volledige voorwaarden van deze actie staan hieronder:

Op de Black Friday Deal 2023 (hierna: de BFD Deal) zijn de volgende voorwaarden van toepassing:

 • Je kunt deze deal alleen afnemen in de periode vanaf 20 t/m 27 november 2023. (actieperiode) via www.videoland.com.

 • Inhoud van de BFD Deal: Je kunt kiezen uit 6 maanden lang gebruik van het Videoland Basis abonnement voor de tijdelijke actieprijs van € 2,99 per maand i.p.v. het huidige tarief van € 4,99 óf 6 maanden lang gebruik van het Videoland Plus abonnement voor de tijdelijke actieprijs van € 7,99 per maand i.p.v. het huidige tarief van € 9,99.

 • De BFD Deal is enkel van toepassing op het Videoland Basis of Plus abonnement en geldt dus niet voor de andere Videoland abonnementen.

 • Je kunt je abonnement tussentijds opzeggen (zie voor meer informatie artikel 3 van de Gebruikersvoorwaarden). Dat betekent dat je ook korter dan 6 maanden gebruik kunt maken van het voordelige BFD Deal tarief. Sluit je daarna opnieuw een Videoland abonnement af, dan geldt deze BFD Deal niet langer en maak je gebruik van de dan geldende tarieven.

 • Het Videoland Basis abonnement houdt in dat je alle series, films, programma’s en docu’s van Videoland kunt kijken mét reclame. Je kunt 1 stream tegelijk afspelen en hebt geen toegang tot de download to go faciliteit. Meer info over het Videoland Basis abonnement vind je hier.

 • Het Videoland Plus abonnement houdt in dat je alle series, films, programma’s en docu’s van Videoland kunt kijken zonder reclame. Je kunt 2 streams tegelijk afspelen en kunt gebruik maken van de Download to Go faciliteit. Meer info over het Videoland Plus abonnement vind je hier.

 • Na 6 maanden loopt je Videoland basis of plus abonnement automatisch door en betaal je het op dat moment geldende tarief voor je abonnement. De exacte start datum vind je terug in je Videoland Account.

 • Heb je nog nooit eerder een Videoland abonnement gehad? Dan kijk je de eerste 2 weken gratis.

 • De deal geldt alleen voor nieuwe Videoland abonnees. Bestaande abonnees kunnen hier geen gebruik van maken.

 • Op het Videoland basis en plus abonnement dat op grond van de deal wordt aangegaan zijn de Gebruikersvoorwaarden van Videoland en het Privacy- en cookiestatement van Videoland van toepassing behalve voor zover in deze actievoorwaarden afwijkende afspraken zijn gemaakt.

 • Heb je vragen over de deal, neem dan contact op met de Videoland klantenservice.

 • Videoland behoudt zich het recht voor te allen tijde, zonder opgaaf van reden de BFD Deal stop te zetten of de actievoorwaarden tussentijds te wijzigen. Een herziene versie van de actievoorwaarden zal op de website van Videoland worden geplaatst, voorzien van een datum van ingang.


Verlopen

Deal score: 1159