Deze aanbieding is helaas niet meer beschikbaar
Bekijk de andere Musicals en theater deals

Goed om te weten, je meld je aan voor de vriendenloterij ( hierbij speel je mee voor 15 euro per maand ). Dus zeg je niet op dan betaal je dus 15 euro per maand en stopt het wanneer je opzegt. Echter mooie aan deze actie is, is dat je het al na 1 keer/maand kan opzeggen. Dan speel je dus 1 maand mee voor 15 euro en krijg je de gratis 2x musicaltickets en heb je ze in feite voor 15 euro in huis/ naar de musical. Ook ontvang je een VIP-pas die je in deze periode gratis toegang geeft tot vele musea.

Opzeggen kan hier.

Info deal:

Ontvang 2 gratis musical tickets bij meespelen Vriendenloterij, gaat om de musicals

  • Let op! De code waarmee u de musicals reserveert, wordt per post aan u verzonden. Betaalt u via iDEAL, dan ontvangt u de code per e-mail.
     

  • U ontvangt 2 GRATIS musicalkaarten t.w.v. € 149,- door mee te spelen in de VriendenLoterij voor 15 euro per lot per trekking. Er zijn 15 trekkingen per jaar en u speelt mee zolang u wilt.
     

  • Informatie over meespelen in de VriendenLoterij, prijzen, Deelnemersreglement, trekkingsdata, winkans, uitslagen en de actievoorwaarden vindt u op vriendenloterij.nl/voorwaarden

Toevoeging

Hele bekende actie, dus je speelt dan 1 maand mee ( minimaal ). Je kan opzeggen na ontvangst van je lotnummer, dan krijg je de code om de kaarten te bestellen.

Voordeel is als je lid blijft dat je de gratis VIP pas krijgt, deze geeft GRATIS toegang tot oa mauritshuis, rijksmuseum, Madurodam en nog veel meer musea. Ook is er een actie in MEI dat je met 2 personen kan gaan naar heel veel musea.

Hierbij de info van de museumpas >> vriendenloterij.nl/vi...tis waar je gratis heen kan

en hier de actie voor mei >> vriendenloterij.nl/vi...023


Verlopen

Deal score: 1517

Logo Vriendenloterij

SpyDeals tips voor Vriendenloterij

Wil je opzeggen voor de vriendenloterij dan kan dat door middel van deze link.