Kans op €2 miljoen en gratis shoptegoed

Lady-Sale ● 1 jaar geleden  ●  Vriendenloterij Kortingscode ●  Diversen

Speel de eerste maand gratis mee met de vriendenloterij en maak kans op €2 miljoen en ontvang gratis shoptegoed tot wel €120

Voorwaarden:

-Met de helft van uw lotprijs steunt u het Nationaal Fonds Kinderhulp
-U speelt de 1e maand gratis mee, daarna speelt u automatisch betaald verder voor € 13,50 per lot per trekking. Er zijn 14 trekkingen per jaar.
-Iedere deelnemer ontvangt éénmaal tot wel € 120,- shoptegoed, ongeacht het aantal loten waarmee u gaat meespelen. U kunt met maximaal 3 loten meespelen via deze actiesite.
-Uw shoptegoed bestaat uit drie cadeaus: een cadeaukaart naar keuze, een dagje uit naar keuze voor vier personen en een boek naar keuze.
-Deze actie loopt tot en met 31 december 2017, 15:00 uur.
-U speelt mee zolang u zelf wilt. Opzeggen kan telefonisch, per brief of via onze website.
-De VriendenLoterij verwerkt uw gegevens volgens haar Privacy Statement.
-Geldprijzen van € 25.000,- en hoger uit de reguliere trekking kunnen verdeeld worden over meerdere winnaars. De auto’s worden getrokken op universum en uitsluitend uitgekeerd als deze op eindcijfercombinaties (7 cijfers) vallen van loten die meespelen. De verhouding tussen meespelende loten en het universum is 1:15. Auto’s die niet vallen schuiven door naar de volgende trekking. Minimaal 1 keer per jaar valt de AutoJackpot. -Voor meer informatie zie vriendenloterij.nl/win…ans.
-De maandelijkse trekking van de VriendenLoterij vindt plaats op de laatste doordeweekse dag vóór de 9e van de volgende maand (de trekking van januari 2017 vond bijvoorbeeld plaats op 8 februari 2017). De 13e trekking vond plaats op 8 augustus 2017 en de 14e trekking op 8 december 2017. De trekkingen vinden plaats vanaf 10.00 uur in de van Eeghenstraat 70 te Amsterdam. De uitslagen van de maandelijkse trekkingen worden elke 9e van de maand gepubliceerd. Wijzigingen voorbehouden.
-Als u al deelnemer van de VriendenLoterij bent, maakt u al kans op de prijzen van de VriendenLoterij uit de maandelijkse trekking.

Blijf op de hoogte van de allerbeste deals

Ben je een koopjesjager? Deel de beste deals met de community en ontvang als eerste de beste deals, kortingscodes en gratis producten in je mailbox!