Deze aanbieding is helaas niet meer beschikbaar
Bekijk de andere Diversen deals
  • Verlopen
  • €6,25

Weber BBQ voor €6,25 via Vriendenloterij d.m.v. cashback

€6,25
SpeedySpydeals ● 6 maanden geleden  ●  Vriendenloterij Kortingscode ●  Diversen

>> HIER IS DE ACTIEPAGINA, maar volg de stappen hierbeneden voor de beste prijs :). Binnen 1 minuut geregeld

LET EVEN OP! Voordat mensen klagen, deze actie is al vaker voorbij gekomen. Je kunt direct online opzeggen na ontvangst van je lotnummer. Zo speel je 1 maand mee en stopt het direct hierna. Zo ontvang je de weber voor €13,75 of €6,25 d.m.v. cashback. Wij adviseren om je deelname op te zeggen na de eerste incasso (waarschijnlijk na ongeveer 5 werkdagen), omdat je dan zo goed als verzekerd bent van de BBQ!

SpyDealers kennen deze truc al van de loterijen en hebben zo ook al voordelig tickets voor de dierentuin besteld zie in de comments hier en hier.

Enkel op vrijdag 19 juli 2019 is het via de vriendenloterij mogelijk om een originele Weber BBQ ter waarde van €99 te ontvangen bij het meespelen. Na de eerste trekking kun je je deelname opzeggen, je betaalt dan eenmalig €13,75 en zit daarna nergens aan vast. De barbecue zou je dan als het goed is wel moeten ontvangen! Via Cashback XL kun je vervolgens €7,50 terug krijgen via een Cashback!
De levertijd voor de barbecue is wel wat nadeliger, de Vriendenloterij probeert de barbecue binnen 6 weken bij je te bezorgen. Desalniettemin een top deal als je direct na de eerste trekking opzegt!

>> zie hier de actiepagina

Je kunt ook nog een gedeelte van het bedrag terugkrijgen via Cashback XL! Dan kost de BBQ slechts €6,25!

Hoe werkt het? - stappenplan incl. cashback

Ga naar deze website en klik op "shop en ontvang" cashback om naar de Vriendenloterij actie te gaan
Let op: heb je nog geen profiel bij Cashback XL? Maak deze dan aan (kan eventueel met Facebook) zodat je wel de €7,50 cashback ontvangt en dus uiteindelijk maar €6,25 betaalt voor de Weber BBQ. 

  1. Je komt dus nu terecht op de pagina van de vriendenloterij. Klik op "bekijk de actie" onder het kopje "Last Minute Deal: Ontvang Gratis Weber BBQ".
  2. Vul je gegevens in en je bent aangemeld! Je ontvangt nu de BBQ, maar je kunt het beste je deelname ook opzeggen! Volg daarvoor onderstaande stappen. 

  3. Om op te zeggen heb je een lotnummer nodig. Deze ontvang je via een e-mail, maar volgens mij is het altijd '06-' gevolg door de rest van de telefoonnummer en dan '-AA'. Dus bijvoorbeeld 06-1234567-AA. Zeg je lotnummmer op zodra het geld voor de 1e speelmaand van je rekening is afgehouden. Opzeggen kan snel en online via deze link.

  4. Controleer goed of de beeindiging van je deelname goed is gegaan. Je ontvangt hiervan een bevestigingsmail. Als je deze mail hebt ontvangen betaal je verder niets meer! Via de mail ontvang je het lotnummer na goedkeuring

  5. Tussendoor kun je alvast even kijken of je cashback is goedgekeurd via je profiel op Cashback XL!

  6. Hierna kun je via de volgende link opzeggen, supersimpel en online! Het lotnummer ontvang je direct na goedkeuring en kun je via de bovenstaande pagina doen, scroll op de pagina iets naar beneden en de je kunt digitaal opzeggen.

Voorwaarden van de website van de Vriendeloterij:

Een (extra) lot kost € 13,75 per trekking. Er zijn 14 trekkingen per jaar en u kunt opzeggen wanneer u wilt.
U kunt met maximaal 2 (extra) loten meedoen aan deze actie. U ontvangt één Weber barbecue t.w.v. € 99,- per deelnemer ongeacht het aantal loten dat u aanschaft.
De barbecue kan afwijken van het getoonde model. De gecommuniceerde waarde is de minimale consumentenwaarde van de Weber barbecue.
Wij streven ernaar uw barbecue binnen 6 weken, na een succesvolle incasso van het inleggeld, te bezorgen.
Met de helft van uw maandelijkse inleg steunt u een van onze 47 goede doelen.
De maandelijkse trekking van de VriendenLoterij vindt plaats op de laatste doordeweekse dag vóór de 9e van de volgende maand. De 13e trekking vindt plaats op 8 augustus 2019 en de 14e trekking op 6 december 2019. De trekkingen vinden plaats vanaf 10.00 uur in de Beethovenstraat 200 te Amsterdam. De uitslagen van de maandelijkse trekkingen worden elke 9e van de maand gepubliceerd. Wijzigingen voorbehouden.
Deze actie loopt tot en met 19 juli 2019 23:59 uur. Incasso van het inleggeld is voorwaarde voor het ontvangen van de barbecue en prijs.
De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 10234 d.d. 23/12/2016.
De VriendenLoterij verwerkt uw persoonsgegevens conform haar Privacy Statement.

Vriendenloterij

SpyDeals tips voor Vriendenloterij

Wil je opzeggen voor de vriendenloterij dan kan dat door middel van deze link.

Blijf op de hoogte van de allerbeste deals

Ben je een koopjesjager? Deel de beste deals met de community en ontvang als eerste de beste deals, kortingscodes en gratis producten in je mailbox!