Deze aanbieding is helaas niet meer beschikbaar
Bekijk de andere Wonen, huishouden & tuin deals
VT Wonen Feestkalender 2020 Digitale adventskalender

VT Wonen Feestkalender 2020 Digitale adventskalender

Geldig vanaf: 01-11-20 00:01
Geldig t/m: 24-12-20 23:59
Geldig vanaf: 01-11-20 00:01
Geldig t/m: 24-12-20 23:59

Hij is er weer: dé feestkalender! Tel vanaf morgen iedere dag met ons mee tot kerst en maak kans op feestelijke verrassingen. Van kleine surprise tot grote winactie: de mooiste merken en hebbedingen komen voorbij. Aftellen tot kerst was nog nooit zo leuk. Kun jij ook niet wachten? Lees alvast alles over de feestkalender; www.vtwonen.be

Yes! Aftellen maar: de vtwonen feestkalender is er weer. Van 1 t/m 24 december maak je elke dag kans op feestelijke verrassingen. Van kleine surprise tot grote winactie: de mooiste merken en hebbedingen komen voorbij. Open iedere dag een vakje en tel samen met ons af naar kerst!

Kerstkriebels

December gaat gepaard met flinke kerstkriebels. En wat is er nou leuker dan ouderwets aftellen met een (digitale) adventskalender? Je kunt elke dag een vakje van de vtwonen feestkalender openen, waar stuk voor stuk een verrassing achter verstopt zit. De actie van de dag is 24 uur lang geldig. Om mee te doen vul je telkens onderaan de pagina het winformulier in. Op 24 december, de laatste dag van de feestkalender, staat het grootste cadeau te wachten. Wat dat is, blijft voorlopig nog een verrassing! Volg onze Instagram-pagina om elke dag wakker te worden met een sneak peek: zo weet je zeker dat je niks mist. Niet langer wachten? Dinsdag om 00:01 kun je ’t eerste vakje van de vtwonen feestkalender al openen!

Houd onze kerstpagina in de gaten voor alle kerstinspiratie en shop hier alvast de mooiste cadeaus voor onder de boom.


Verlopen

Deal score: 7