Deze aanbieding is meer dan 2 weken geleden geplaatst en is mogelijk niet langer beschikbaar
Weber Grill Academy workshop 1+1 gratis dmv code

Weber Grill Academy workshop 1+1 gratis dmv code


20 punten
1j

Boek 2 tickets van dezelfde Grill Academie en gebruik bij het afreken de code: GAFD21

De actie is geldig tussen 7 juni 2021 en 21 juni 2021. 

Voorwaarden:

Het Aanbod is alleen geldig voor personen van 18 jaar of ouder ("Koper"), die 2 van dezelfde Grill Academy cursussen boeken op dezelfde data, geleverd door een geautoriseerde Grill Academy partner en geboekt op Weber.com tussen 7 juni en 21 juni 2021 ("Termijn").
Deze cursussen kunnen ingezet worden tussen 7 juni 2021 en 31 December 2021. De volgende voorwaarden zijn alleen van toepassing in de volgende landen: Nederland.
Boek voor "Grill Academy Vaderdag Promotie" 2 x dezelfde cursus van de Grill Academy en ontvang 1 ticket gratis vereist de aankoop van een Weber Grill Academy workshop op Weber.com tijdens de Termijn. De aanbieding dient op het moment van aankoop te worden ingevuld door het aanbrengen van de kortingscode: "GAFD21" op het moment van de bestelling, en de korting zal worden toegepast op de totale prijs. De code kan niet gebruikt worden in combinatie met andere promoties. 

Deal score: 366


Als eerste op de hoogte van de beste kortingscodes

Kortingscode gevonden? Deel deze met de community en ontvang de allerbeste kortingscodes, actiecodes en promotiecodes gedeeld door onze community in je mailbox!