Deze aanbieding is helaas niet meer beschikbaar
Bekijk de andere Chromebooks deals
Asus C424MA-EB0083 chromebook - laptop - 14 inch - 4GB/64GB

Asus C424MA-EB0083 chromebook - laptop - 14 inch - 4GB/64GB


856 punten
1mnd

Asus C424MA-EB0083 chromebook - laptop - 14 inch - 4GB/64GB

Doe meer van alles
ASUS Chromebook C424MA-EB0083 is de eenvoudige manier om je productiviteit te verhogen en meer plezier te hebben onderweg - de hele dag en elke dag. Met een totale opslagcapaciteit van 64 GB wordt deze ultradraagbare en lichtgewicht 14-inch Chromebook gevoed door een dual-core Intel® Celeron® N4020 processor met 4 GB aan intern werkgeheugen, en staat het aan de basis voor eenvoudiger multitasking en meer meeslepend entertainment. Vooraf geladen met het beste van Google, is de ASUS Chromebook C424 jouw toegangspoort tot de immense verscheidenheid aan apps in de Google Play Store voor werk of ontspanning. Met zijn snelle prestaties, robuuste beveiliging en handige functies is hij niet alleen perfect voor studenten - hij is ideaal voor iedereen die altijd onderweg is!

USB-C voor ultieme flexibiliteit
Twee volledig functionele omkeerbare USB-C™ (Type-C™) poorten maken het eenvoudig om ASUS Chromebook C424 op te laden of aan te sluiten op apparaten en externe beeldschermen. USB-C biedt supersnelle overdrachtsnelheden - waardoor het mogelijk is om een 2GB-film over te zetten naar een USB-stick in minder dan 2 seconden! Voor maximaal gemak en compatibiliteit is de ASUS Chromebook C424 ook voorzien van twee standaard USB 3.1-poorten, en er is een microSD-slot voor het toevoegen van meer opslagruimte.

Snellere, stabielere Wi-Fi-verbindingen
ASUS Chromebook C424 bevat dual-band 802.11ac Wi-Fi voor sterke, stabiele signalen en snelle data-transmissiesnelheden. Als extra voordeel is 802.11ac Wi-Fi minder gevoelig voor interferentie van andere draadloze apparaten die op dezelfde frequentieband werken.

Eenvoudige, nauwkeurige bediening
Het supergrote touchpad geeft je meer ruimte voor een vlottere bediening en multitouchgebaren zijn nu nog intuïtiever - het is de gemakkelijkste manier om te beginnen met verkennen!

Vrijheid
Met een batterijduur die de hele dag meegaat, een draagbaar ontwerp en volledige toegang tot de Google Play Store is de ASUS Chromebook de beste laptop voor vrijheid - en hij is altijd klaar voor gebruik, waar je ook bent!

Toevoeging

Prijs elders: €366


Verlopen

Deal score: 32


Blijf op de hoogte van de allerbeste deals

Ben je een koopjesjager? Deel de beste deals met de community en ontvang als eerste de beste deals, kortingscodes en gratis producten in je mailbox!