Deze aanbieding is helaas niet meer beschikbaar
Bekijk de andere Braun scheerapparaten deals
Braun Series 9 9395CC Chrome Wet & Dry scheerapparaat + Clean & Charge station

Braun Series 9 9395CC Chrome Wet & Dry scheerapparaat + Clean & Charge station

Geldig t/m: 22-05-22 23:59
Geldig t/m: 22-05-22 23:59

856 punten
1mnd

Braun Series 9 9395CC Chrome Wet & Dry scheerapparaat + Clean & Charge station

Dit Braun scheerapparaat 9395CC Chrome is een intelligent en efficiënt scheerapparaat: 5 gesynchroniseerde scheerelementen pakken meer haartjes in één beweging voor een onberispelijke scheerbeurt. Zo zorgenonafhankelijke flexibele scheerelementen gemonteerd op een 10-D flexibel hoofd voor meer huidcontact en een grondigere scheerbeurt. Gebruik nat of droog. De 9395CC kan droog, of met water, schuim of gel worden gebruikt voor een comfortabele en verfrissende scheerbeurt zonder compromissen. Een 100% waterbestendig scheerapparaat dat tot 7 jaar meegaat en een trimmer met titaniumcoating. Voor volledige controle en de afwerking is er een ingebouwde precisietrimmer die er aan de achterkant van het scheerapparaat uit schuift voor makkelijker en nauwkeuriger vormgeven van je bakkebaarden.

Wanneer je klaar bent, geeft de intuïtieve LED-interface aan wat de batterijstatus is, dat je de scheerhoofdprestatie moet controleren en herinnert het je eraan je scheerapparaat te reinigen met het Clean&Charge-station. Je kunt nu langer draadloos scheren (60 min) met 20% meer batterij dan de vorige Series 9. Inclusief Pro Display met prestatiedashboard. En de ergonomische handgreep is ontworpen om perfect in je hand te passen. De afgeronde vorm en de positionering van de interface zorgen ervoor dat het in iedere situatie goed te hanteren is.
Clean & Charge station
Het eerste Clean&Charge-station met 5 acties dat je scheerapparaat hygiënisch reinigt, smeert en droogt met één druk op de knop. Het herinnert je er zelfs aan wanneer je het moet gebruiken. Het laadt je scheerapparaat in 1 uur op en levert 50 minuten scheertijd.

Voordelen en kenmerken
- Extra kracht waar nodig
- Meer haartjes in een beweging
- 5 scheerfuncties voor elk huidtype
- Met clean & charge station waardoor je scheerapparaat altijd als nieuw gereinigd is

Toevoeging

Prijs elders:€299


Verlopen

Deal score: 82


Blijf op de hoogte van de allerbeste deals

Ben je een koopjesjager? Deel de beste deals met de community en ontvang als eerste de beste deals, kortingscodes en gratis producten in je mailbox!