Deze aanbieding is helaas niet meer beschikbaar
Bekijk de andere LG soundbars deals
LG G1 soundbar en subwoofer USB Bluetooth Wifi

LG G1 soundbar en subwoofer USB Bluetooth Wifi


LG G1 soundbar en subwoofer
Upgrade jouw woonkamer met deze LG G1 soundbar en subwoofer in de kleur zwart. Alle entertainment wordt nóg leuker vanwege het heldere en krachtige geluid die LG produceert, dankzij 3.1 audio uitgangskanalen en een totaal vermogen van 340 Watt. De LG soundbar past het beste bij televisies vanaf 55 inch vanwege een breedte van 122,5 cm.

Helder geluid
Jouw favoriete entertainment kijk je natuurlijk het liefste met meeslepend geluid. Deze soundbar heeft een drivergrootte van 50,8 cm (20 inch) en geeft je perfect, helder geluid. Je sluit hem eenvoudig aan op je LG TV via Bluetooth of via een optische verbinding.

Voel de beat
Met de draadloze subwoofer met een drivergrootte van 6 inch en een vermogen van 220 Watt voel je elke beat. De woofer-units zijn gemaakt van carbon, wat zorgt voor een uitstekende helderheid. Deze subwoofer is makkelijk te installeren via Bluetooth.

Breng films tot leven
Dankzij Dolby Atmos geniet je van een meeslepende, realistische geluidservaring. Deze techniek zorgt ervoor dat het geluid ruimtelijker klinkt, alsof je zelf in de film bent. Denk dan bijvoorbeeld aan een deur die ‘achter’ het personage opengaat of een vliegtuig die overvliegt: het geluid klinkt driedimensionaal.

Het beste geluid per genre
AI Sound Pro identificeert audiobronnen en zorgt zo voor heldere en duidelijke stemmen, effecten en frequenties. Dus of je nou het nieuws, sport of een concert luistert: het geluid is altijd optimaal.

Kenmerken soundbar
- Afmetingen soundbar (B x H x D): 122,5 x 15 x 3,6 cm

Kenmerken subwoofer
- Afmetingen subwoofer (B x H x D): 18 x 39,4 x 29 cm
- Vermogen: 220 Watt
- Gewicht: 5,8 kg
- Diameter subwoofer: 6 inch
- Draadloos

Toevoeging

prijs elders: €659


Verlopen

Deal score: 22