Deze aanbieding is helaas niet meer beschikbaar
Bekijk de andere Sony oordopjes deals
Sony WF-1000XM3 draadloze in-ear hoofdtelefoon met noise cancelling

Sony WF-1000XM3 draadloze in-ear hoofdtelefoon met noise cancelling

Geldig t/m: 22-05-22 23:59
Geldig t/m: 22-05-22 23:59

Sony WF-1000XM3 draadloze in-ear hoofdtelefoon met noise cancelling

Stijlvol, functioneel, kwaliteitsgeluid, comfortabel; deze draadloze in-ears van Sony bieden zoveel meer dan standaard audioproducten.

De hoofdtelefoon beschikt over een Wireless Noise Cancelling-technologie waardoor je helemaal in de muziek kunt opgaan en niet meer gestoord wordt door lawaai van buitenaf.

Deze Sony hoofdtelefoon beschikt over twee microfoons die ervoor zorgen dat je nog beter te verstaan bent tijdens het bellen. Doordat de hoofdtelefoon volledig draadloos is en je telefoontjes zo aan kunt nemen zijn deze oortjes ook geschikt voor bijvoorbeeld in het verkeer.

Bij deze hoofdtelefoon wordt tevens een handig oplaaddoosje meegeleverd. Hierdoor kun je de oortjes gemakkelijk opbergen en tegelijkertijd opladen zodat jij nog langer kunt genieten van je favoriete muziek.

De hoofdtelefoon beschikt tevens over een adaptieve geluidsregeling. Deze slimme functie detecteert wat jij aan het doen bent en past daar de instellingen voor omgevingsgeluiden op aan. Als jij bijvoorbeeld op een druk vliegveld staat, zal het omgevingsgeluid vermindert worden.

Muziek kan je met deze in-ears zeer gemakkelijk pauzeren en weer hervatten door gewoon één oortje uit te doen en vervolgens weer in te doen om verder te spelen.

Toevoeging

prijs elders: €103,91


Verlopen

Deal score: 27