Deze aanbieding is helaas niet meer beschikbaar
Bekijk de andere Koptelefoons deals
Trust GXT322B Carus headset PS4/PS5

Trust GXT322B Carus headset PS4/PS5

Geldig t/m: 22-05-22 23:59
Geldig t/m: 22-05-22 23:59

Trust GXT322B Carus headset PS4/PS5

Game-headset GXT 322B Carus, met oorkussens in plaatgaasstructuur, flexibele microfoon en krachtige bas.

Het nieuwe gamen
Til jouw games naar een hoger niveau met de GXT 322B. Deze headset is speciaal gemaakt voor PlayStation-games en biedt een hoogwaardig geluid met een diepe bas. Je hoeft alleen de kabel aan te sluiten om te kunnen genieten van jouw gamegeluiden.

Comfortabel ontwerp

De GXT 322 met de comfortabele oorkussen van gaas is ontworpen voor lange en intensieve gamesessies.  De oorkussens passen perfect op het oor en onderdrukken omgevingsgeluid terwijl jij een gevecht voert tegen of met jouw vrienden.

Aansluiten en spelen
De Carus heeft een kabel van 1 meter waarmee je de hoofdtelefoon op jouw PlayStation 4 of 5 kunt aansluiten. Verleng de kabel met de meegeleverde kabel van 1 meter voor eenvoudig gebruik met de pc of laptop. Gebruik voor eenvoudige regeling van jouw gaminggeluid de volumeregeling en dempschakelaar voor de microfoon op de oorschelp. Zo kan je altijd volledig geconcentreerd gamen.

Buigzame microfoon

De Carus heeft een microfoon die jouw stem gemakkelijk oppikt terwijl jij met jouw vrienden praat. Je kan de microfoon in alle gewenste richtingen buigen. Er vallen geen worden weg wanneer jij de strategie tijdens een beslissend gevecht met jouw vrienden bespreekt!

Inhoud van de verpakking
• Headset
• Adapterkabel voor pc
• Gebruikershandleiding
• Gaming-sticker

Toevoeging

Prijs elders: €22,99


Verlopen

Deal score: 17