Deze aanbieding is helaas niet meer beschikbaar
Bekijk de andere Diversen deals
Korting op cadeabonnen bij Wissel

Korting op cadeabonnen bij Wissel

Geldig t/m: 07-01-22 16:44
Geldig t/m: 07-01-22 16:44

Aangezien het koopjesseizoen in volle bloei is leek het me handig om iedereen even te wijzen op de mogelijkheden om geld te besparen door gebruik te maken van Wissel.nl.

Wissel.nl is een webshop die cadeaubonnen met een beperkte houdbaarheid tegen een lagere prijs verkoopt. Als je dus een aankoop plaatst bij een webwinkel als Mediamarkt is het vaak even de moeite waard om te kijken of Wissel.nl cadeaubonnen op voorraad heeft. 

Je kunt tot wel 30% besparen op je aankopen door simpelweg tegoed te kopen via Wissel.nl. Stel dat je bijvoorbeeld een bestelling wil plaatsen bij Intertoys wil plaatsen, dan kun je bij Wissel een cadeaubon ter waarde van €100 kopen voor €90. Zo bespaar je dus €10 extra!

Momenteel kun je bijvoorbeeld de volgende tegoeden met korting kopen:

H&M - 12% korting op cadeaubonnen
Intertoys - 10% korting op cadeaubonnen
Playstation Store - 10% korting op cadeaubonnen
Wehkamp - 7% korting op cadeaubonnen
Intratuin - 10% korting op cadeaubonnen

De voorraden kunnen enigzins beperkt zijn dus je zult er wel op tijd bij moeten zijn, maar dit is wel een handige manier om nog eens extra te besparen op je aankopen bij veel webwinkels! Zeer handig dus tijdens het koopjesseizoen, want zo zijn Black Friday en de feestdagen toch net even iets goedkoper


Verlopen

Deal score: 252

Logo Wissel

SpyDeals tips voor Wissel

Wissel is een dienst welke cadeaubonnen opkoopt en deze weer doorverkoopt met een gereduceerd tarief. Aangezien er voor een aantal winkels grote vraag naar de cadeaubonnen zijn, zou het voor kunnen komen dat deze al reeds zijn uitverkocht. Helaas kunnen we dat niet zien, maar geven je wel de optie om te weten dat er een mogelijkheid is om cadeaubonnen met korting te bestellen.