Deze aanbieding is helaas niet meer beschikbaar
Bekijk de andere Vakantie deals
Tot 50% korting wizzair.comof de mobiele WIZZ-app

Tot 50% korting wizzair.comof de mobiele WIZZ-app

Geldig t/m: 24-09-20 23:59
Geldig t/m: 24-09-20 23:59

De actie is geldig op 24 september 2020 00.00 van 00.00 tot 23.59 uur Midden-Europese Zomertijd ("actieperiode"). Onder promoties worden de tot 50% kortingspromotie (Promotie1) en de 1 € voor Wizz Flex-promotie (Promotie2) verstaan.
Actie 1: De tot 50% korting is van toepassing op het tarief, met uitzondering van de administratiekosten. Tot 50% korting geldt voor geselecteerde vluchten die gedurende de actieperiode beschikbaar zijn op wizzair.com en de mobiele WIZZ-app. Actie 1 geldt alleen voor boekingen die zijn gemaakt via wizzair.com of de mobiele WIZZ-app. Actie 2: De prijs van €1 ("actieprijs") is per vlucht, per passagier van toepassing op Wizz Flex-service wanneer deze in de promotieperiode als losstaande service wordt gekocht tijdens het maken van een boeking op wizzair.com of in de mobiele app WIZZ. Door tijdens de promotieperiode Wizz Flex-service te kopen, erkent en accepteert u de bovenstaande voorwaarden en de algemene voorwaarden van Wizz Flex.
De acties zijn niet van toepassing op groepsboekingen.
De acties kunnen worden gecombineerd en tegelijkertijd worden toegepast. Deelname aan actie 1 is een voorwaarde voor deelname aan actie 2, omdat WIZZ Flex alleen kan worden gekocht tijdens het boeken van een vlucht. Deelname aan actie 2 is echter geen voorwaarde voor de deelname aan actie 1.


Verlopen

Deal score: 0