Deze aanbieding is helaas niet meer beschikbaar
Bekijk de andere Internetdiensten deals
Gratis zenders van Ziggo, zoals Ziggo Sport en interactieve TV zenders

Gratis zenders van Ziggo, zoals Ziggo Sport en interactieve TV zenders

Geldig t/m: 03-01-22 23:59
Geldig t/m: 03-01-22 23:59

Op deze pagina staat ook de informatie, zie hieronder ook de info welke we vonden.

Ziggo Sport Totaal open, exclusief voor alle Ziggo-klanten

Van 10 december tot 3 januari staan de zes zenders van Ziggo Sport Totaal tijdelijk open, exclusief voor alle klanten van Ziggo, ook via Ziggo GO.

Buiten alle topduels en evenementen die voor de Ziggo klant al gratis op kanaal 14 te zien zijn, is er deze maand nog veel meer te beleven op alle Ziggo Sport Totaal kanalen: Ziggo Sport Select, Ziggo Sport Voetbal, Ziggo Sport Golf, Ziggo Sport Racing, Ziggo Sport Docu en Ziggo Sport Tennis. Zoals:

  • Nog veel meer voetbalduels uit de Engelse Premier League, Spaanse La Liga, Franse Ligue 1, Italiaanse Serie A, Portugese Primeira Liga, Scottish Premier League, Belgische Jupiler Pro League en nationale bekertoernooien als de Copa del Rey, League Cup, Coppa Italia en Beker van België.
  • Op Tweede Kerstdag is het traditioneel Boxing Day in Engeland, met naast het schakelprogramma Ziggo Sport Switch ook op de overige Ziggo Sport kanalen alle Premier League-duels in zijn geheel. 
  • Het Formule 1 Jaaroverzicht, het eindejaarsinterview met Max Verstappen in Abu Dhabi, en de beslissingen in de Formule 2 en F1 Esports Pro Series.
  • Het WK Handbal dames, met alle duels van onze Oranje heldinnen. 
  • Het NK Tennis.
  • Het Rugby Europe Championship met het Nederlands team.
  • Het Olympisch Kwalificatie Toernooi Curling met het Nederlands team.
  • Golftoernooien zoals het Alfred Dunhill Championship en de QBE Shootout. 
  • Live wintersporten met onder meer de Ski Cross World Cup en Poolbiljartoernooien als de Mosconi Cup. 
  • Documentaires met onder meer de prachtige en legendarische series ‘Take us Home’ en ‘Road to Perfection’.

Vanaf 3 januari zijn de zes zenders van Ziggo Sport Totaal  weer alleen te zien met een abonnement op Ziggo Sport Totaal. 

Kijk op Ziggo Sport Totaal voor meer informatie.

Toevoeging

Daarnaast Voor alle klanten met interactieve tv Van 10 december tot 3 januari zijn de volgende zenders uit Ziggo Movies & Series XL en TV Zenders Plus tijdelijk beschikbaar voor alle klanten met TV Standard, ook via Ziggo GO:

  • NPO 1 extra (kanaal 128): de zender van de Publieke Omroep voor bijzondere uitzendingen en programma’s uit het rijke archief van de publieke omroep. Met van 18 tot 24 december Serious Request vanuit Amersfoort. De dj's zetten zich een week lang 24 uur per dag samen met Nederland in om zoveel mogelijk geld op te halen voor het Wereld Natuur Fonds om Zuid-Amerikaanse regenwouden te beschermen en te herstellen. Tussen 25 december en 1 januari is de Top 2000 24 uur per dag te volgen op NPO 1 extra.
  • 192 TV (kanaal 610): Kijk en luister in de week tussen Kerst en Nieuwjaar vanaf Eerste Kerstdag 6 dagen lang non stop naar de Top 2500 met hits tussen 1955 en 31 december 1984, van Elvis tot Prince. 
  • TV Oranje (kanaal 609) wordt op vrijdag 10 december omgebouwd tot de gezelligste kerstzender van Nederland, met veel kerstclips van eigen bodem. Ook Oudejaarsavond en Nieuwjaarsdag staan bij TV Oranje in het teken van de
    puur Hollandse feestmuziek. Op woensdag 29 december start de driedaagse marathonuitzending van de TV Oranje Top 1000, de traditionele eindejaarslijst waarvoor nu reeds meer dan een miljoen stemmen zijn uitgebracht door de kijkers.
  • TV 538 (kanaal 538): Van 17 tot en met 24 december komt Radio 538 met een tweede editie van 'Missie 538' in actie voor maar liefst twaalf goede doelen. ‘Missie 538’ is ook live te volgen TV 538. De goede doelen waarvoor één voor één wordt gestreden, zijn: DOA, Fonds Gehandicaptensport, Hersenstichting, Het Vergeten Kind, Hulp voor Helden, KNGF Geleidehonden, Nationaal Ouderenfonds, Plastic Soup Foundation, Prinses Máxima Centrum, Ronald McDonald Kinderfonds, Stichting Babyspullen en Stichting Hoogvliegers. 
  • Mezzo (kanaal 612): Let's Dance! De hele maand december staat Mezzo in het teken van 'Dans', met beroemde ballevoorstellingen van de meest prestigieuze balletgezelschappen zoals de Bolshoi en Mariinsky Theaters, de Royal Ballet uit Londen of de Opéra de Paris. Daarnaast zijn diverse documentaires over balletlegendes te zien en interviews met choreografen, jonge leerlingen en Prima Ballerina's. 

Verlopen

Deal score: 1005