Deze aanbieding is helaas niet meer beschikbaar
Bekijk de andere Wonen, huishouden & tuin deals

Supertip! Bespaar op je Ziggo (of KPN) 297 euro per jaar


3j

Ik was al 12 maanden lid bij ziggo en kon nu opzeggen, door even te bellen bespaar ik op mijn huidige (middelste) pakket 297 euro per jaar! 

UPDATEKlant van KPN? Klik hier voor een soortgelijke deal!

Zo zag ik de Black-Friday actie van KPN, waarbij je de eerste 9 maanden 29 euro betaalt.

Ook Ziggo heeft nu een black-friday actie waarbij je de eerste 6 maanden 29,95 euro betaalt. Echter geef je bij Ziggo aan dat je overstapt naar KPN dan geeft Ziggo je dezelfde prijs voor de eerste 9 maanden ==> dus 29 euro voor 9 maanden ipv 29,95 euro voor 6 maanden!

Fan van dit soort deals? Like onze facebookpagina en download de app voor iOS en Android!

Achtergrond
Aangezien ik 250mbit heb en 62 euro per maand betaal, vond ik het onzin dat ik geen gebruik kan maken van de ziggo actie ( omdat ik al lid ben ), dus ik heb opgezegd via de telefoon (dmv terugbellen op de pagina). Aan de telefoon gaf de mevrouw dus aan dat ze de deal van KPN kunnen matchen, dus 29 euro voor de eerste 9 maanden ( hierna betaal ik 3 maanden 62 euro ivm 12 maandscontract)!

Beter dus dan de black-friday actie. Door even simpel te bellen en aan te geven dat ik naar KPN wil gaan, het kostte me echt 10 minuten en ik bespaar nu dus €62-€29= 33 x 9 maanden ==> €297 per jaar voor hetzelfde pakket!

Waarschijnlijk werkt dezelfde truc ook bij het opzeggen van KPN?

Ook voor tips en ideeen check de Facebook topic van ons

Kortom hoe het werkt bij Ziggo:
1. Ga naar de opzegpagina van Ziggo en vul je nummer in of bel de opzeglijn op 1200 of 0900-1884 (normaal tarief)


2. Indien je voor ...Zullen we je bellen? kiest word je direct op dit nummer teruggebeld, klik in het keuze menu op 3 ( voor opzeggingen ).

3. Geef aan de telefoniste aan dat je overwilt stappen naar KPN om gebruik te maken van de KPN-Black-Friday-actie, waarbij je de eerste 9 maanden 29 euro betaalt. (BELANGRIJK dus dat je aangeeft naar KPN te willen overstappen, dan krijg je ook 9 maanden korting.)

4. Hierna zal de telefoniste je een check vragen (controle gegevens) en een voorstel doen, die zal matchen aan de KPN.

5. Deze kun je dan afsluiten en zo kun je de eerste 9 maanden 29 euro betalen, het contract zal dan weer 12 maanden zijn waarbij je de laatste 3 maanden het volle bedrag moet betalen. Uiteraard kun je na deze 12 maanden weer dezelfde truc doen!

Succes en laat ook even in de comments weten of het gelukt is bij Ziggo en natuurlijk ook bij KPN ( Deze had ik niet getest ).

Berekening voor mij:
Nu betaal ik voor een jaar 12 maanden x €62 = €744 en door de aanpassing ga ik naar (9 maanden x €29) + (3 maanden x €62) = €447 dus bespaar nu €297 euro.De KPN actie met Black Friday:De Ziggo pakketten met BlackFriday:

 


Verlopen
Geplaatst via de app

Deal score: 3281


Blijf op de hoogte van de allerbeste deals

Ben je een koopjesjager? Deel de beste deals met de community en ontvang als eerste de beste deals, kortingscodes en gratis producten in je mailbox!