Deze aanbieding is helaas niet meer beschikbaar
Bekijk de andere Babyfoons deals
Lollipop Slimme Babyfoon met Camera - huildetectie - bewegingsdetectie - temperatuurmeter - luchtvochtigheidsmeter voor €99,99

Lollipop Slimme Babyfoon met Camera - huildetectie - bewegingsdetectie - temperatuurmeter - luchtvochtigheidsmeter voor €99,99


Baby Camdy Lollipop Slimme baby Camera in de aanbieding voor €99,99 op Allaz. Op bol.com kost deze camera €154. Prijsfoutje?

Baby CAMdy is een slimme Lollipop-vormige Baby Camera die beschikt over een krachtige 1080p Full HD-camera met nachtzicht. Verder heeft het een veelzijdige en flexibele arm voor veilige bevestiging aan het wieg (of bijna overal in huis).

Smart functies

Live streaming en opname mogelijkheid
Bekijk live video van uw baby met kristalheldere Full HD-stream of activeer gewoon de opnamefunctie om later terug te kijken. De opnamen worden veilig opgeslagen in de cloud of op een SD-kaart in de camera (niet meegeleverd). Ook kunt u een willekeurig aantal camera’s verbinden met de APP en uw vrienden en familie veilig uitnodigen om mee te kijken.

Geluids- en Bewegingsdetectie
Huilt uw baby, slaapt die onrustig of wordt uw baby wakker, dan krijgt u via de app een melding dankzij het huil en bewegingsdetectiesysteem. Ook als u op dat moment de APP niet open heeft staan. Hierdoor hoeft u niet steeds op de camera te kijken of alles in orde is, maar kunt u zich gerust bezig houden met andere taken. Het bewegingsdetectiegebied is aan te passen.

Temperatuur en Luchtvochtigheidssensor
Houd de luchtcondities van uw babykamer realtime in de gaten, zodat u onmiddellijk actie kunt ondernemen om de kamer van uw baby in topconditie te houden. Zo beschermt u de gevoelige huid en beperkt u allergieën of astma tot een minimum.

Muziek en terugspreekfunctie
Praat met uw baby of speel rustgevende slaapliedjes op een druk op de knop. U kunt uw eigen liedjes op een SD kaart plaatsen.

Baby CAMdy Lollipop Baby Camera is compatibel met multi-stream technologie waardoor het mogelijk is om meerdere camera’s tegelijk in realtime te bekijken. Het is nu ook mogelijk om verbinding te maken met Amazon Alexa en Google Home-apparaten. Dit allemaal is eenvoudig te configureren vanuit de APP.

Toevoeging

Prijs elders: €154


Verlopen

Deal score: 52


Blijf op de hoogte van de allerbeste deals

Ben je een koopjesjager? Deel de beste deals met de community en ontvang als eerste de beste deals, kortingscodes en gratis producten in je mailbox!