Deze aanbieding is helaas niet meer beschikbaar
Bekijk de andere Elektronica deals
5 euro korting op alles vanaf 25 euro

5 euro korting op alles vanaf 25 euro

Geldig t/m: 10-07-22 23:59
Geldig t/m: 10-07-22 23:59

Helaas niet voor iedereen geldig, zal voor bepaalde accounts gelden.

* Algemene Voorwaarden:

• Klanten die zijn uitgenodigd door Amazon.nl en die op deze pagina zien dat ze in aanmerking komen ("in aanmerking komende klanten") kunnen gebruik maken van de €5 korting op hun eerst volgende aankoop vanaf €25 voor 10 juli 2022 (23.59 uur) (de"Aanbieding").

• Alleen klanten die een uitnodiging voor de aanbieding hebben verkregen via email, een push notificatie of die de aanbieding op Amazon.nl hebben gezien, kunnen van de aanbieding gebruik maken.

• Klanten kunnen controleren of ze in aanmerking komen voor de aanbieding door de volgende pagina te bezoeken amazon.nl/b?node=27132397031 (de "Actiepagina") en in te loggen met hun Amazon account. Vervolgens zal er bovenaan de pagina een bericht staan of een klant wel of niet in aanmerking komt.

• De Aanbieding is alleen geldig tussen 23 juni 2022 en 10 juli 2022 (23:59 uur) ("De Actieperiode").

• De korting is beperkt beschikbaar en alleen voor de eerste 5.000 klanten.

• Zodra je de korting hebt geclaimd via de button op de Actiepagina, wordt deze automatisch toegepast op je eerstvolgende in aanmerking komende aankoop vanaf €25, t/m 10 juli (23.59 uur).

• Elke in aanmerking komende klant kan maximaal één keer de korting claimen.

• De korting kan niet worden gecombineerd met andere aanbiedingen en kan niet gedeeld worden met andere klanten.


Verlopen

Deal score: 577

Logo Amazon.nl

SpyDeals tips voor Amazon.nl

Verzending is gratis vanaf €20, of je kunt je 30 dagen gratis aanmelden voor Amazon Prime dan heb je altijd gratis bezorging. Je lidmaatschap kun je direct na het plaatsen van je bestelling opzeggen. Als je binnen de proefperiode opzegt zijn er geen kosten aan verbonden!

Je kunt je bestelling gratis laten bezorgen bij een PostNL afhaalpunt. Ook geldig voor orders onder de €20,- bestelwaarde.

Retourneren is gratis

Betaalopties
iDeal
Creditcard
Bancontact
Bankafschrijving
Amazon NL cadeaubon