Deze aanbieding is helaas niet meer beschikbaar
Bekijk de andere Mobiele telefoons deals
Acer Liquid Z6 Plus 5.5" FHD IPS 3GB/32GB Grijs voor €179

Acer Liquid Z6 Plus 5.5" FHD IPS 3GB/32GB Grijs voor €179

Geldig t/m: 15-07-17 23:59
Geldig t/m: 15-07-17 23:59

Laagste prijs elders €249.

Prijs is inclusief verzendkosten.

Gebruik de code 10KORTING voor €10 extra korting.

De Acer Liquid Z6 Plus is een krachtige 5.5-inch smartphone. Omdat dit toestel draait op een snelle octa-coreprocessor en 3 GB aan ramgeheugen lopen apps vloeiend en snel. De 13-megapixelfoto’s zien er op het Full HD-scherm haarscherp uit en ook aan selfies is gedacht met de 5-megapixelfrontcamera. Daarnaast biedt de Acer Liquid Z6 Plus nog een belangrijke feature: AcerNav-navigatie van niemand minder dan TomTom. Je zult dus niet snel meer verdwalen! Vooral als je bedenkt dat dit toestel is uitgerust met een accu van maar liefst 4080 mAh. Dankzij dualsim-functionaliteit gebruik je 2 simkaarten tegelijk of gebruik je de tweede simkaartslot als een microSD-kaartslot om het interne geheugen van 32 GB uit te breiden. De vingerafdruksensor, het geborstelde metaal van de body en het Android 6.0-besturingssysteem maken de Acer Liquid Z6 Plus helemaal compleet.


Verlopen

Deal score: 167

Logo Amazon.nl

SpyDeals tips voor Amazon.nl

Verzending is gratis vanaf €20, of je kunt je 30 dagen gratis aanmelden voor Amazon Prime dan heb je altijd gratis bezorging. Je lidmaatschap kun je direct na het plaatsen van je bestelling opzeggen. Als je binnen de proefperiode opzegt zijn er geen kosten aan verbonden!

Je kunt je bestelling gratis laten bezorgen bij een PostNL afhaalpunt. Ook geldig voor orders onder de €20,- bestelwaarde.

Retourneren is gratis

Betaalopties
iDeal
Creditcard
Bancontact
Bankafschrijving
Amazon NL cadeaubon