Deze aanbieding is helaas niet meer beschikbaar
Bekijk de andere Huishoudelijke apparaten deals
BLACK & DECKER 10-IN-1 Stoommop FSMH1621R voor €99

BLACK & DECKER 10-IN-1 Stoommop FSMH1621R voor €99

Geldig t/m: 15-07-17 23:59
Geldig t/m: 15-07-17 23:59

Laagste prijs elders €131,99.

Prijs is inclusief verzendkosten.

Met de BLACK+DECKER FSMH1621R 10-in-1 kun je zowel vloeren als tapijten reinigen en opfrissen. Een ideaal product voor iedereen die gaat voor snel en gemakkelijk.

Gebruik

De stoomreiniger is geschikt voor het reinigen van vloeren van geseald hardhout, laminaat, linoleum, keramische tegels, steen, marmer en het opfrissen van tapijten.

Voordelen

Het apparaat is binnen 15 seconden opgewarmd. Ideaal voor een snelle schoonmaakbeurt. De reiniger heeft een draaibare kop waardoor je zelfs lastige hoeken met gemak bereikt. Lastig vuil is zo verwijderd met de extra stoomboost-knop. De stoomreiniger is uitgerust met AutoSelect-technologie om op elk type vloer precies de goede hoeveelheid stoom te leveren, en met een filtersysteem dat de reiniger beschermt tegen kalk

Bekijk hier de Verzend en Retourkosten van amazon.fr.


Verlopen

Deal score: 216

Logo Amazon.nl

SpyDeals tips voor Amazon.nl

Verzending is gratis vanaf €20, of je kunt je 30 dagen gratis aanmelden voor Amazon Prime dan heb je altijd gratis bezorging. Je lidmaatschap kun je direct na het plaatsen van je bestelling opzeggen. Als je binnen de proefperiode opzegt zijn er geen kosten aan verbonden!

Je kunt je bestelling gratis laten bezorgen bij een PostNL afhaalpunt. Ook geldig voor orders onder de €20,- bestelwaarde.

Retourneren is gratis

Betaalopties
iDeal
Creditcard
Bancontact
Bankafschrijving
Amazon NL cadeaubon