Deze aanbieding is meer dan 2 weken geleden geplaatst en is mogelijk niet langer beschikbaar

Koop bij Amazon, Ei Electronics Ei650 rookmelder 2 stuks voor €36.99
Prijs elders, per stuk: €34,53

Met de EI650RF of de EI650 rookmelder kan je levens redden. De rookmelder is eenvoudig te monteren en te bedienen en heeft een betrouwbaar alarm door middel van een luid waarschuwingssignaal van 85 dB en optische rood LED-licht (voor mensen die doof zijn). Het apparaat heeft ook een handige testknop om te controleren of het nog goed werkt. Ei650: Een witte rookmelder met testknop en lithiumbatterij. De Ei rookmelder heeft een lange levensduur van minimaal 10 jaar. Wanneer de rookmelder rook detecteert geeft hij een luid signaal van 85 decibel af. De beleving van 85 decibel is zeer hinderlijk. Op het moment dat de batterij bijna leeg is geeft de rookmelder een geluidsindicatie zodat je op tijd de batterij kunt vervangen. Deze rookmelder kan niet worden gekoppeld. Ei650RF: Witte draadloos koppelbare rookmelder met testknop en lithiumbatterij. De Ei rookmelder heeft een lange levensduur van minimaal 10 jaar. Wanneer de rookmelder rook detecteert geeft hij een luid signaal van 85 decibel af.

Toevoeging

Deal score: 52

Logo Amazon.nl

SpyDeals tips voor Amazon.nl

Verzending is gratis vanaf €20, of je kunt je 30 dagen gratis aanmelden voor Amazon Prime dan heb je altijd gratis bezorging. Je lidmaatschap kun je direct na het plaatsen van je bestelling opzeggen. Als je binnen de proefperiode opzegt zijn er geen kosten aan verbonden!

Je kunt je bestelling gratis laten bezorgen bij een PostNL afhaalpunt. Ook geldig voor orders onder de €20,- bestelwaarde.


Blijf op de hoogte van de allerbeste deals

Ben je een koopjesjager? Deel de beste deals met de community en ontvang als eerste de beste deals, kortingscodes en gratis producten in je mailbox!